Ekslikult «Duubli» draamasse kistud Silvia Ilves: Adat ja Seidit pole ühegi erilise andega õnnistatud, aga... (1)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Silvia Ilvest parodeeris Henrik Normann.
Silvia Ilvest parodeeris Henrik Normann. Foto: TV3

Tšellist Silvia Ilves tekitas eile segadust postitusega, milles ütles, et paroodiat tuleks võtta komplimendina. Muusik pidi hiljem selgitama, et see polnud pilge «Duublis» parodeeritud rannamajaliste Ada ja Seidi pihta, vaid hoopis vastupidi!

Kõmuline muusik kirjutas teisipäevases instapostituses, et kõige peale pole vaja solvuda. «Nõnda, nagu ükski inimene, kellest paroodia tehakse, ei tohiks solvuda – seda tuleks võtta komplimendina,» kirjutas Ilves, millest suudeti välja lugeda kriitika Seidi Voogre ja Ada-Marie Nelke aadressil.

Tšellist pidi teisipäevaõhtuses postituses selgitama, et tema märkust on tõlgendatud täiesti valesti, kuna ta pidas silmas hoopis teist paroodianumbrit. «Henrik Normann suutis kunagi oma «Tšelloga Ilvese» rolliga mind «Edekabeli» saates siiralt naerma ajada,» meenutas Ilves 2019. aasta viimasel õhtul näidatud saadet. Hiljem olevat muusik Normanniga headeks sõpradeks saanud.

Henrik Normanni kehastatud Silvia Ilves ja Paul Neitsov 2019. aasta «Edekabelis».
Henrik Normanni kehastatud Silvia Ilves ja Paul Neitsov 2019. aasta «Edekabelis». Foto: TV3

Reedeses «Duublis» nähtud sketš, milles näitlejad Marta Laan ja Liisa Pulk «Rannamaja» esimese hooaja staarideks kehastusid, tekitas Ilveses aga vastupidiseid emotsioone. «Olles ise tegelikult Nele-Liis Vaiksoo («Duubli» teine saatejuht – toim) kui vinge artisti austaja, pean saates toimunu osas olema minu jaoks tundmatute tüdrukute Ada ning Seidi poolel,» tunnistas tšellist.

Ilves jätkas teravalt: «Viimaseid pole ühegi erilise andega õnnistatud, esindades lihtsaid, praegu veel eesmärgitut elu elavaid noori inimesi. Küll nad suureks kasvavad kord ning vastutama õpivad. Aga ole sa andekas muusik või näitleja – miski ei õigusta sind teist inimest nõnda häbiväärselt nalja tegema teise kulul.»

Muusik läks lausa nõnda kaugele, et nimetas viimast saatelõiku üheks piinlikumaks, mida ta kunagi telest näinud on. «Marta Laane näitlejameisterlikkust nägin esmakordselt, nõndasamuti ka tema paarilist. Näha neid kahte koos nautimas iga oma ihukarvaga kahe tüdruku üle irvitamist, oli äärmiselt ebameeldiv. Lihtsamaid ohvreid selleks annab leida!» kurjustas Ilves.

Marta Laane ja Liisa Pulga sketš ajas televaatajad ja parodeeritavad tagajalgadele.
Marta Laane ja Liisa Pulga sketš ajas televaatajad ja parodeeritavad tagajalgadele. Foto: Kaader saatest/TV3

Tšellist jõudis järeldusele, et kõik näitlejad ja lauljad ei sobigi saatejuhtideks. Samas märkis ta, et eksimine on inimlik, ning avaldas lootust, et saatejuhid said veast aru ja leppisid rannamajalistega sõbralikult ära.

Ilvesel ei pruugi siiski õigus olla, kuna Nele-Liis Vaiksoo tuli pühapäeval välja Facebooki postitusega, milles nimetas Seidi ja Ada solvumist «pisaratemänguks» ja «avalikuks komejandiks». «Meid süüdistatakse kiusamises, kuid see, mis hetkel toimub Marta aadressil, on minu meelest kordades hullem,» leidis Vaiksoo hoopis teise ohvri.

Parodeeritud Seidi sellega rahule ei jäänud ning läkitas oma vastulause Twitterisse. «Kindlasti oli mu mõte tähelepanu ja haletsust saada, mitte võtta seisukohta antud teemal ja anda neile märku, et see ei olnud normaalne. Mina olen süüdi, järka kord räägin emaga,» säutsus ta pahaselt.

Ka paroodias osalenud Marta Laan pole saatelõigu eest vabandanud, vaid on oma krüptiliste kommentaaridega hoopis õli tulle valanud. Pühapäeval kirjutas ta Instagrami-loos, et on «tühistatud» ning otsib riiki, kus ennast põlema panna. Teisipäeval pakkus ta Vaiksoole välja, et osalevad koos «Rannamaja» järgmises hooajas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles