Kertu Jukkum tegi nooruspõlves pättusi: mõtlesin, et kui isa maja eest mõlkis auto leiab, süüdistab ta ema

Elu24
Copy
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Instagram/@kertujukkum

Seiklejahingega Kertu Jukkum võttis vastu uue väljakutse ja avalikustas oma esimese vlogi, mis kannab naiselikku nime «Aega võib minna, aga ilus tuleb olla». Vlogis meenutas Jukkum muu hulgas ka nooruspõlves tehtud pättusi.

Videos võtab Jukkum sõbrannadega ette 50-kilomeetrise matka. «Oleme jõudnud Kaiu järve juurde. Siin oli minu keskkooli lõpupidu,» meenutas naine. «Siin parklas tegin ma autoavarii. Ega ma isale öelnud! Mõtlesin, et kui ta maja eest mõlkis auto leiab, siis küllap ta süüdistab ema, sest ta ei oska üldse sõita,» rääkis ta. «Aga pidu oli muidugi kõva!»

Ta tunnistas sotsiaalmeediasse tehtud postituses, et Kääpa matkarada, kus esimene vlogi filmitud sai, polnud lihtsate killast. «Ma ei salga, et parema meelega lesinuks diivanil ja lugenud raamatut. Võib-olla teinuks kuhjunud koolitöödki ära,» avaldas ta. «Aga energia, eriti vaimuenergia, tuleb liikumisest! Praegusel ajal on ülioluline füüsis vormis hoida, et vaim vastu peaks!»

Ta lisas, et 66 000 sammu ja 50 kilomeetrit hiljem kaovad kõik mured. «Loodus ja liikumine päästavad hullusest, ma luban! Kusjuures iga taolise väljakutsega on pikad distantsid aina lihtsamad. Küllap on palverännaku teekond kusagil lihasmälus alles. Vanad mäesaapad hoidsid ilmselt ka villid ära. Ilus oli!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles