TÄISPIKKUSES Vaata uuesti eile TV3 eetris olnud Meghani ja Harry skandaalset intervjuud

Elu24
Copy
«CBS esitleb: Oprah' intervjuu Meghani ja Harryga»
«CBS esitleb: Oprah' intervjuu Meghani ja Harryga» Foto: TV3

Eile õhtul jõudis TV3 vahendusel Eesti publikuni erisaade «CBS esitleb: Oprah' intervjuu Meghani ja Harryga», kus briti kuninglikust elust eemaldunud paar rääkis esmakordselt avameelselt oma katsumustest. 

Kahetunnine erisaade esilinastus pühapäeva, 7. märtsi õhtusel tippajal USA telekanalis CBS ning põhjustas tänaseni vältava suure meediaskandaali. Iseäranis tugev vastureaktsioon tuli kurikuulsalt armutu Briti tabloidpressi poolt, kellel on paari pagemisel suur roll mängida. 

Vaata intervjuud TV3 Plays:

Winfrey intervjuu Meghaniga hõlmas paljusid teemasid, sealhulgas kuninglikku ellu astumist, abielu, emadust, heategevustööd, aga ka seda, kuidas Meghan suure avalikkuse surve all eluga toime tuleb. Intervjuuga liitub ka Prints Harry, kellega koos räägib Meghan Ameerika Ühendriikidesse kolimisest ning nende kasvava perekonna tulevikulootustest ja unistustest.

Täpset ülevaadet intervjuus käsitletud teemadest saab lugeda siit.

TV3 kutsus intervjuu järel kokku kuningliku elu eksperdid nähtut analüüsima. Intervjuu põhjal tekkinud mõtteid ja emotsioone jagavad ka kuninglike teemade asjatundjad Stella K. Wadowsky, Betty Ester-Väljaots ja Kai-Ines Nelson. Muu põneva hulgas arutletakse, kas tegemist oli siira vestluse või hoopis suurepärase näitemänguga.

Vaata vestlust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles