UUS TREND? ⟩ Harry Stylesi Grammy auhindade sulgboast on saanud Twitteri fenomen

Elu24
Copy
Harry Styles.
Harry Styles. Foto: Kevin Mazur/AFP/Scanpix

Ameerika laulja Harry Styles (27) tõi Grammy auhindadelt koju parima popsooloetteaste tiitli. Sealset punast vaipa väisates ja auhinda vastu võttes kaunistas meest lilladest sulgedest sall. 

Harry Stylesi võrreldi aastaid tagasi «Keskkoolimuusikali» (2006) noortefilmis tuntuks saanud Ashley Tisdaleiga, kes kandis samuti sageli boad. 

«Suunamudija ja suunamuditu,» seisab humoorika võrdluse kirjelduses, justkui Harryt oleks innustanud tollane stiiliguru. «See esimene riietus on nii kuradima kole. Vabandust, aga kust tuli mõte panna särk dressipluusi peale, ning tõmmata pähe Hello Kitty unemask ja toasussid. Teate mis, ma rääkisin end ära, see on lausa hämmastav,» viskavad inimesed 2000ndate moe üle nalja.

Nii mõnedki märkasid, et Harry erkkollane pintsak on samuti kuskilt tuttav. Pea samasugust jakki kandis armastatud noortefilmi «Clueless» (1995) näitleja Alicia Silverstone. Paistab, et Harry ammutas tõesti Grammy gala jaoks riideid valides inspiratsiooni tuntud Hollywoodi filmidest! 

Lisaks kõigele naerutas Twitteri kasutajaid ka pisut kummalisem sarnasus filmi «Valged tšikid» peategelaste kleitidega (2004).

Grammy auhinnad ei olnud aga esimene kord, kui Harry selle julge aksessuaari kasuks otsustas. Paljud täheldasid kommentaariumis, et Harry stiil sarnaneb hoopiski muusikamaailma legendidele David Bowiele ja Prince'ile, keda võis samuti omal ajal sulgboad kandmas näha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles