Ukraina avalikkust šokeerib 8-aastase modelli suhe endast vanema lapsblogijaga

Elu24
Copy

Ukraina avalikkust šokeerib nädala alguses avalikuks tulnud 8-aastase lapsmodelli ja 13-aastase blogija suhe, vahendab Limon. Olukorda on sekkunud politsei, kuid lapsmodelli ema väidab, et laste vahel on tõeline armastus.

Kiievist pärit 8-aastane Milana on blogija ja lapsmodell, kellel on Instagramis üle poole miljoni fänni. Hiljuti avaldas Milana enda jälgijatele, et ta on suhtes 13-aastase Pashaga, kes on samuti tuntud blogija. Pashal on Instagramis veidi üle 50 000 fänni.

13-aastase blogija Instagrami põhjal selgub, et lapsed kohtusid möödunud aasta augustis. «Me kohtusime. Milana ja mina filmisime teile toredaid videoklippe,» kirjutas Pasha ja suunas oma fänne nende likee.video kontodele. (Likee.video on TikTokile sarnane sotsiaalmeedia platvorm, kuhu saab postitada videoklippe. Mõlema likee.video kontod on praeguseks suletud).

Pärast laste esmakohtumist on Pasha postitanud palju pilte koos Milanaga, kuid Milana kontol on poissi vähem näha olnud. Pigem postitab Milana endast ja Pashast pilte ning videoid Instagrami lugudesse. Seal on Milana jaganud kaadreid sellest, kuidas nad käisid koos kinos ja pesid vannitoas hambaid. Osal postitustel andsid lapsed üksteisele musi. 

Sotsiaalmeedias teevad inimesi murelikuks Milana riided, mis sobiksid tihti pigem täiskasvanule. Samuti häirib laste suhte juures paljusid see, et Milana ja Pasha magavad vahel koos ühes voodis. Seda kinnitas Milana sotsiaalmeedias, kui vastas jaatavalt fänni küsimusele, kas nad magavad Pashaga koos.

Alles hiljuti võtsid lapsed vastu väljakutse, kus nad panid oma käed ketiga kokku ja veetsid nii terve ööpäeva. «Me magasime öösel ainult kaks tundi,» kirjeldas Milana väljakutset enda Instagramis. 

Laste romantiline suhe tekitab paljudele muret. Osa arvavad, et viga on lastes, kuid enamik süüdistab vanemaid. Milana ema, Daria, väidab aga, et lastele ei surutud suhet peale: «Nende vahel on tõeline armastus.» 

Facebookis olukorda kommenteerinud ukrainlanna sõnul seksualiseerib Milana ema oma tütart raha eesmärgil. «Daria ei mõista, et lisaks lastele, kes vaatavad ja kommenteerivad, on seal ka suur osa pedofiile,» kritiseeris neiu. 

Ukrainlanna sõnul on laste iludusvõistlused ja lapsmodellid olnud alati problemaatiline. Ta rõhutab, et täiskasvanud peaksid laste eest hoolt kandma ja neid kiskjate eest kaitsma. «Selle asemel on nad aga loonud väga mugava ja tulutoova digitaalse keskkonna.»

Segodnya veebilehele intervjuud andes astus Daria enda ja oma tütre kaitseks välja. «Jätkame enda kaitsmist tõestamaks, et midagi ebaseaduslikku ei ole juhtunud. Pealegi, tulevikus võtame ühendust küberpolitseiga, et kaitsta ennast negatiivse ja kinnitamata teabe eest,» põrutas Daria. Valeinformatsioonina tõi Daria esile selle, et Ukrainas läks liikvele kuulujutt, et Milana ja Pasha elavad koos ilma vanemateta. «See on väga moondunud teave,» väitis Daria. Tema sõnul põhineb kuuldus ööl, kui Milana käis Pashal lihtsalt külas. Daria läks oma tütrega kaasa ja Pasha vanemad olid samuti kohal.

Daria sõnul on tema tütar blogimisega väga tihedalt seotud. «Ta on miljonärist blogija, ta tegeleb modellindusega. Tema elu vastu tuntakse väga suurt huvi,» rääkis Milana ema. 

Praeguseks on Ukraina politsei alustanud uurimist ja väidetavalt ei tohi lapsed teineteisega kohtuda. (Kuigi 17. märtsil jagas Milana oma Instagrami lugudes endast ja Pashast videoklippe, sama tegi ka Pasha.) Politsei on kuulanud üle nii Milana kui ka Pasha vanemad. 

Знакомьтесь: это Мила Маханец из Киева. Миле 8 лет. Она - типичный представитель поколения Z, блогер, лайкер, модель,...

Posted by Gerda Weber on Sunday, 14 March 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles