Tögamine jätkub? Marta Laan tegi Nele-Liis Vaiksoole ootamatu ettepaneku (1)

Elu24
Copy
«Duubli» saatejuhid Marta Laan ja Nele-Liis Vaiksoo.
«Duubli» saatejuhid Marta Laan ja Nele-Liis Vaiksoo. Foto: Instagram/TV3

Näitleja Marta Laan õnnitleb sotsiaalmeedias sünnipäeva puhul Nele-Liis Vaiksood. Muuhulgas käib Laan õnnitluses sõbrannale välja mõtte üheskoos järgmisest «Rannamaja» hooajast osa võtta.

«Armas Nelku (ma tean, et su isa kortsutab selle hüüdnime peale kulmu), aga täna on sinu sünnipäev,» kirjutab näitleja Nele-Liis Vaiksoole pühendatud õnnesoovis. 

«Mul on nii hea meel, et me oleme sinuga juba parajalt paksud ja parimates aastates, et me julgeme koos pea ees otse eetrisse hüpata, üksikule saarele minna või siis «Rannamaja» uues hooajas osaleda, kui see lõpuks tuleb! Olgu sul raju sünnipäeva teisipäev, mu Öölaps! Palju, palju õnne! Armastan ja imetlen!»

Möödunud reedel tekkis korralik skandaal Marta Laane ja Nele-Liis Vaiksoo juhitud «Duublis» lavastatud sketši pärast. Laant on reede õhtust peale saatnud terav kriitika, kuna ta parodeeris otsesaates tõsielustaari Seidi Voogret ning mainis sketšis tema nahahaigust ja surnud isa. Ühismeedias võrreldi saatelõiku koolikiusamisega ning nõuti lausa Laane vallandamist Eesti draamateatrist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles