UUS SINGEL Muusikaauhindadel nomineeritud Dramamama üllatab fänne päikserütmidega

Elu24
Copy
Dramamama.
Dramamama. Foto: Herkki-Erich Merila

Rokkbänd Dramamama andis täna välja rütmika singli «Rhythm of the Sun» («Päikse rütm»). See on esimene avalikuse ette jõudnud lugu, mille ansambel uues koosseisus salvestas. 

Dramamama saab selle aasta kevadel uue hingamise, sest ansamblis mängib nüüd kitarri Jörgen Pakkas, trummide taga on Soomest pärit Jeremia Kangas ning koos on salvestatud juba mitu lugu. Ükshaaval jõuavad need ka muusikaarmastajateni. Bändil on valmimas ka uus täispikk stuudioalbum. 

«Oleme selle seltskonnaga muusikat kirjutanud juba paar aastat ning kuna meie senine kitarrist Laur Joamets elab juba aastaid USAs, leidsime ühiselt, et Dramamamal on aeg jätkata uues koosseisus. Meil on kolme plaadi jagu ägedat muusikat, mida saame nüüd publikule jälle esitada ning ka uus album on juba töös,» sõnab bändi solist ja asutaja Mikk Tammepõld.

«Idee uue koosseisuga Dramamama nime all jätkata tuligi tegelikult Laurilt. Uuel plaadil kuuleb ka tema kitarrimängu ning kui ta Eestisse satub, kutsume teda kindlasti ka lavale. Otti fänname edasi Rita Ray ja Põhja Konna ridades,» lisab ta.

«Uus singel astub võib-olla meie senisest kõlapildist veidi välja, aga on oma juurtega ikkagi tugevalt rokkmuusikas,» räägib ansambli laulja. Ta tõdeb, et üle kõige on tal hea meel, et Dramamama on valmis uuesti muusikat looma. 
 
«Pärast Lauri ümberasumist Ameerikasse olen teinud muusikat veidi teistsuguse helikeelega ning igatsus selle bändi ja rokkmuusika energia järele jäi kriipima. Lisaks on bänditegemise üheks olulisemaks eelduseks minu jaoks see, et mul oleksid tugevad loomingulised partnerid, kellega koos muusikat luua. Bänd gruuvib täiega,» räägib Mikk põnevusega. 

Dramamama on tegutsenud alates aastast 2008 ning andnud välja kolm stuudioalbumit: «Dramamama» (2009), «VIP» (2012) ning «Uphill Battle» (2020). Viimane neist esitati ka 2020. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel aasta rokkalbumi kandidaadiks.

Lugu saab nüüd kuulata kõikidel veebiplatvormidel ja raadiotest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles