KÕHEDAD PILDID Vladivostoki tehases valmivad robotid, kes näevad välja täpselt nagu inimesed

Elu24
Copy

Tänapäeva tehnoloogia on nii arenenud, et eesmärk on teha roboteid, kes on inimesega äravahetamiseni sarnased. Pisut kõhe, kuid tore on näha, kui võimsa tööga on andekad inimesed hakkama saanud. 

Venemaa robotitootjad Promobotist on avanud uhke tehase Vladivostokis, kus kunstnike ja tehnikute käe all valmivad hämmastavad tehisinimesed. «Eri tekstuuri ja värviga naha loomiseks kasutame kunstlikke polümeere ja silikooni,» kirjutab ettevõte Instagramis, heites valgust sellele, kuidas nii inimliku välimusega robotid sünnivad. 

Ettevõtte toodetud humanoidrobotid kannavad nime Robo-C. «Saime kätte fotod meie uusimast tootmisüksusest. See, mida lähinädalate jooksul näete, pole sugugi nõrganärvilistele. Nii loome Robo-C robotid,» kirjutavad robotitehase eestvedajad Instagramis. 

Tehases töötavad inimesed annavad oskuslikult robotitele ka kõige peenemad näojooned ja eripärad. Piltidelt on näha, et inimliku välimuse saavutamiseks tehakse robotitele poorid, naha alt kumavad veresooned ja karvakesed, mis muidu inimesi kaunistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles