Argentina vutiässale anti mängu ajal teada, et tema majja tungisid röövlid

Elu24
Copy
Argentina ja Praiisi Saint-Germaini vutikuulsus Angel Di Maria.
Argentina ja Praiisi Saint-Germaini vutikuulsus Angel Di Maria. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Pühapäeval kutsuti Prantsusmaa tippklubis Pariisi Saint-Germainis mängiv Angel Di Maria vahetusmeeste pingile. Põhjus polnud aga sugugi mehe kehvas mänguvormis, vaid selles, et Di Maria pere oli langenud röövi ohvriks.

Röövlid tungisid Di Maria majja siis, kui mees viibis väljakul. Küll olid kodus tema naine ja lapsed.

Prantsuse väljaanne L`Equipe selgitas juhtunut. Kõigepealt helistati staadionil viibinud PSG spordidirektorile Leonardole. Too teatas juhtunust kohe PSG peatreener Mauricio Pocchetinole ning viimane korraldas siis vutiväljakul vajaliku vahetuse. 

Hispaania väljaande Marca teatel hoiti Di Maria pere mingi aeg ka pantvangis. Perele füüsiliselt siiski liiga ei tehtud, kuid nii Di Maria kui ka tema pere on juhtnust väga kohkunud. Vargad said saagiks umbes poole miljoni euro väärtuses ehteid.

Di Maria polnud aga ainus PSG mängija, kelle kodu röövi ohvriks langes. Ka Marquinhosi majja murti sama päeval sisse. Meeskonnakaaslaste kodud on samas elamurajoonis. Marquinhosil olid röövi ajal kodus vanemad ning röövlid olid vutikuulsuse isaga ka füüsiliselt vägivaldsed. 

See esimene kord, kui argentiinlase Di Maria koju sisse murti. Sama juhtus ka siis, kui ta mängis Inglismaal Manchester Unitedis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles