Värskelt vallaline Nau avaldab, miks läks suhe kuulsa naistemehega vett vedama

Getter Adeele Tamm
Copy
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Desiree Mumm postitas oma Youtube'i kanalile video koos «Rannamajast» tuntust kogunud Merylin Nauga, kes räägib muu hulgas südamelt ära Ron Nõmmest lahkumineku üksikasjad. 

Suunamudija Merylin Nau kommenteeris Nõmmest lahkuminekut: «Ka minu sõbrannad, kes seda kihlust nägid, ütlesid, et mis asja, kuidas sa saad, kui sa inimest vaid kuu aega tunned ja see teil kaua ei kesta.»

Nau rääkis, et tundis kihluse ajal, et pidi selle sammu astuma. «Ükskõik mis ka ei juhtuks, lähen lahku või ei, siis see on minu kogemus.»

Samuti avaldas ta, et suhe Nõmmega hakkas teda üks hetk matma ja seda kõike oli liiga palju. Lõpuks pidi ta suhtele lõpu tegema.

Ükskõik mis ka ei räägitaks, siis ei muudaks Nau suhet olematuks. «See suhe õpetas mulle ennast kõrvalt nägema. Minu jaoks oleks nagu lambipirn põlema läinud ja siis nägin, mis asjad on minu puhul need, millega tegelema pean.»

Tulevikust rääkides ütles Nau, et ei ole praegu valmis suhtes olema. «Ma tahan olla praegu üksi, rahus. Ärge segage mind!»

Nõmm käis naistepäeval Tallinna peal roosidega ringi ja jagas neid võõrastele naistele. Nau tunnistas, et tema tol päeval kihlatult lilli ei saanud. «Ma isegi ei tea, kuidas seda kommenteerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles