Ilusüstide kuninganna Marju Karin sekkus «Duubli» draamasse: seal pole emmed, kes peale puhuvad, kui on ai-ai!

Elu24
Copy

Ilusüstide kuninganna Marju Karin avaldas sotsiaalmeedias arvamust skandaali kohta, mis lahvatas möödunud nädalal pärast «Duubli» saadet, kus tehti otse-eetris Seidi Voogrest ja Ada-Marie Nelkest paroodia.

Väga paljud avaliku elu tegelased on «Duubli» saates tehtud etteastet teravalt kritiseerinud. Ilutegija ja raamatu «Naine: Otse ja ausalt» autori Marju Karini silmis aga ei ole nii suureks draamaks põhjust.

Karin käis ka ise «Duubli» saates Marta Laanel ja Nele-Liis Vaiksool külas. Skandaali kohta võttis ta sõna Instagramis.

Olgugi et Karini sõnul võib nali olla vahel valus ja minna üle piiri, pole tema arvates mõtet kogu aeg solvuda. «Kui ma solvuks iga kord, siis ma oleks end 1000 korda surnuks solvunud,» kirjutab Karin. Ta tuletab meelde, et avalikkusega kaasneb palju omapärast. «Seal pole emmed, kes peale puhuvad kui on ai ai, pigem vastupidi,» lisab ta.

Ilutegija soovib kõigile head huumorit ja uuel nädalal vähem solvumist. «Hoiame meie armsaid näitlejaid ja ka noori, kellel süda sees ja sinna valu kiire tulema,» kirjutab Karin. Ta lõpetab postituse julge lubadusega: «Minu üle võib nalja teha. Teen vastu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles