Kristina Suuroja: mul oli pärast sünnitust tunne, nagu oleksin jälle süütu

Elu24
Copy
Kosmos kino, Tallinn. 4.03.2018
Kosmos kino, Tallinn. 4.03.2018 Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Eesti suunamudija Kristina Suuroja (enne abiellumist Pärtelpoeg) sünnitas 2019. aasta novembris tütre Khelani. Nüüd jagab naine TV3 beebiblogis oma kogemusi sünnitusest ja sellele järgnevast ajast.

Suuroja rääkis blogis sellest, milline oli tema voodielu pärast sünnitust. Ta ütles, et tundis hirmu selle ees, kas seks pärast lapse sündi on ikka sama hea kui enne. «Sul on selline tunne, et sünnitusel su väike vagiina läheb katki. Kui ära sünnitasin, siis kadus see hirm ära.»

Naise sõnul pidi vahekord raseduse lõpus sünnitust esile kutsuma. «Seksida võib ja seda karta ei tasu, aga lõpu poole sa ei saa väga peale koerapoosi midagi teha.»

Samuti ütles Suuroja, et esimene vahekord pärast sünnitust oli väga valus ja ta tundis, nagu oleks taas süütu. «Ajapikku läheb see normaalseks tagasi. Mingi hetk ma ei leidnud oma kliitoritki üles.»

Arst soovitas tal kuu aega pärast sünnitust seksist hoiduda. «Mul oli selline tunne, et vähemalt aastaid ei lähe keegi siia lähedale.»

Suuroja toob esile, et laps magas koos vanematega ühes voodis. «Mina näiteks ei suutnud kunagi nii, et Khelani meie kõrval on ja siis me mingi seksime. Ma ei mõista neid inimesi hukka, kes seda teevad. Mina lihtsalt ei suutnud nii, et minu beebi on kõrval ja siis me mingi laseme nagu jänesed seal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles