Kanal 2 pühapäevaõhtune nädala teemasid humoorikalt kokku võttev saade «Teletop» aasis eile Kaja Kallase The Times'i intervjuust välja koorunud naeruväärse nõuande kallal, mis peaministrile meeskolleegide poolt olevat antud.

Terava huumoriga vürtsitatud telesaates sünnib igal pühapäeval vaatajate silme all lõppeva nädala kümnest tulisemast teemast saateosaliste hääletuse tulemusena edetabel.

Üheks nädala teemaks oli Kaja Kallasele antud nõuanne valimisedu nimel end mehelikumana näidata. «Valimiskampaania ajal andsid kaks vanemat meest talle nõu tavapärane stiil pükste vastu vahetada, juuksed lühikeseks lõigata ning oma hääletooni madaldada, kuid Kallas otsustas seda ignoreerida. «Tundsin, et mul pole midagi viga. Olen lihtsalt teisest soost,» tõdes peaminister,» selgub intervjuud vahendavast artiklist.

«Teletopi» saade sai soovitusest inspiratsiooni ning katsetas tänapävaseid digitööriistu kasutades nii madalama hääletooni kui ka lühemate juustega Kaja Kallast, jõudes kõige krooniks aga lausa soomuutuseni välja. 

Vaata humoorikat saatelõiku, milles mängitakse ideega «kui Kaja Kallas oleks mees»:

14. märtsi «Teletopi» saates olid külalisteks nelja lapse ema ja lavakoomik Liina Pulges ning Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse teadur ja Nõva kooli õpetaja Indrek Tarand. Loe saate kokkuvõtet siit.

Vaata saadet järele Apollo TVs. Konto loomisel esimesed 60 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy