Parodeeritud Seidi põrutab Nele-Liis Vaiksoole: mina olen süüdi, järka kord räägin emaga (2)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Seidi Voogre vabandas Instagrami-loos, et osales Zevakini korraldatud peol.
Seidi Voogre vabandas Instagrami-loos, et osales Zevakini korraldatud peol. Foto: Kuvatõmmis

«Duublis» parodeeritud tõsielustaar Seidi Voogre vastas saatejuht Nele-Liis Vaiksoo postitusele, milles viimane kritiseeris «Rannamaja» staare «avaliku komejandi» pärast, mis viimastel päevadel tekkinud on.

Sel nädalal «Duublit» juhtinud Nele-Liis Vaiksoo võttis pühapäeval Facebookis sõna, et kaitsta reedeses saates Seidit parodeerinud näitlejat Marta Laant, keda on solvava sketši eest ühismeedias teravalt kritiseeritud ning nõutud isegi tema teatrist vallandamist.

«Meid süüdistatakse kiusamises, kuid see, mis hetkel toimub Marta aadressil, on minu meelest kordades hullem. Marta parodeeris näitlejana inimest, omamata mingit isiklikku vaadet antud neiule,» kirjutas Vaiksoo.

Seidi ja Ada solvumist nimetas Vaiksoo «pisaratemänguks» ja «avalikuks komejandiks». «Solvumiseks on erinevaid viise. Kas selline avalik pisaratemäng ja üleskutse näitleja teatrist vallandada on ikka päris õige?!» küsis Vaiksoo ning lisas, et solvudagi tuleb väärikalt.

Sel nädalal juhtisid «Duublit» näitlejad Marta Laan ja Nele-Liis Vaiksoo, kes asendasid skandaalsel peol osalenud rannamajalisi Seidit ja Adat.
Sel nädalal juhtisid «Duublit» näitlejad Marta Laan ja Nele-Liis Vaiksoo, kes asendasid skandaalsel peol osalenud rannamajalisi Seidit ja Adat. Foto: Kaader saatest/TV3

Tõsielustaar Voogre, keda sketš kõige tugevamalt puudutas, vastas Vaiksoo postitusele Twitteris. «Kindlasti oli mu mõte tähelepanu ja haletsust saada, mitte võtta seisukohta antud teemal ja anda neile märku, et see ei olnud normaalne. Mina olen süüdi, järka kord räägin emaga,» säutsus naine.

Voogre pilkas sellega Vaiksoo soovitust, et rannamajalised pidanuks väärikamalt solvuma. «Olen oma elus elanud üle väga keerulisi aegu, kuid mitte iialgi pole mul tulnud ideed teha sellest avalikku komejanti. Kui olen olnud katki, siis olen seda jaganud oma perega või mõne üksiku sõbraga, kes aja möödudes mind jälle üles tõstavad ja ellu värvid tagasi toovad!» kirjutas Vaiksoo oma postituses.

Twitteris avaldas Voogrele toetust suunamudija ja modell Madeleyn Kurg, kes võttis parodeeritud rannamajaliste kaitseks sõna ka Instagramis. «Loomulikult tõelise kahju tekitaja oled siin olukorras siiski sina (Seidi – toim), kes sa julged öelda, et sulle ei sobinud avalik mõnitamine,» ironiseeris Kurg.

«Duubli» paroodia tekitas esiti pahameelt seepärast, et sketšis mainiti Voogre nahahaigust ja surnud isa. Ühismeedias võrreldi saatelõiku koolikiusamisega, mistõttu pidid juhtunu eest vabandama TV3 loovjuht Urmas E. Liiv ja TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles