Eile õhtul Kanal 2s esmakordselt eetrisse jõudnud telemängus «Kui vana ma olen?» võitis noor võistlejapaar kopsaka summa: 5800 eurot.

Esimeses saates arvasid Roald Johannsoni juhitavas saates tundmatute inimeste vanust noored armunud Lisanne ja Allan, kes tutvusid ühiste tuttavate kaudu eelmise aasta kevadel karantiini lõpus ning on värskelt kokku kolinud. Lisanne on Tartu Ülikoolis füsioteraapia magistrant ja töötab Tartus füsioterapeudi ning joogainstruktorina. Talle meeldib looduses aega veeta, väljas söömas käia, joogat praktiseerida ning lugeda. Allan on lõpetanud informaatika eriala ja töötab Fortumos. Ta hindab väga tervislikku eluviisi ja -toitumist, kvaliteetaega lähedaste ja lauamängude seltsis. Samas tegeleb mitme «ekstreemse» valdkonnaga, näiteks kiiking, mägironimine ja taliujumine. 

Uues ja põnevas Kanal 2 telesaates tuleb võistlejatel järjepanu neile ette antavate inimeste vanust vihjete toel või ilma ära arvata. Mängu alguses on osalejate «kontol» 10 000 eurot ning seda summat tuleb siis võimalikult täpsete pakkumistega kaitsma asuda. 

Avasaate võidukal paaril oli finaalvooruks viiekohalisest summast alles jäänud tubli 5700 eurot. Finaalvoorus oli võistlejatel võimalik pakkuda tundmatu vanust neli korda, kasutades iga kord ühte vihjet. Iga eksimus vähendanuks alles jäänud võidusummat poole võrra ning neljas möödalask tähendanuks juba lõpetamist ümmarguse nulliga. Küll aga oleks lohutuseks alles jäänud mängu jooksul täpselt ära arvatud vanustega võidetud lisaboonused, mis tänases esimeses mängus olid 100 eurot.

Lisanne ja Allan otsustasid lõppvoorus kasutada ühte neile ette antud neljast vihjest, milleks oli äraarvatava vanusega inimese isiklik mälestus: mõistatatava vanusega arvatav Ülle paljastas, et läks lõpuklassi aastal, mil Tallinnas sai valmis teletorn. Kuigi teletorni sünniaastat noored 1980. aasta olümpiaregatiga seostada ei osanud, viis neid võidule intuitsioon. Esimese saate võidusummaks jäi kokku 5800 eurot, mille peale võis saates kuulda, kuidas võidukas Lisanne sosistas oma kallimale Allanile: «Mul pole kunagi nii palju raha olnud!»

Vaata saatelõiku noorte võidust:

Hetkel otsib saade juba ka uusi osalejaid, ent sedapuhku juba mitte arvajaid, vaid põnevaid inimesi, kes tahaksid olla saate staarid ehk lasta oma vanust nuputada.

Vaata tervet  saadet otse ja järele Apollo TVs. Teenuse esimesed 60 päeva konto loomisel tasuta!

Kommentaarid
Copy