PILDID Ukraina ohvitser sõitis hirmkalli hävituslennuki täis peaga sodiks

Elu24
Copy
Mig 29 sai tõsiseid kahjustusi, auto oli hoopis puruks.
Mig 29 sai tõsiseid kahjustusi, auto oli hoopis puruks. Foto: Военный Осведомитель

Joobes Ukraina armeekapten istus Volkswageni rooli ja läks lennuväljale sõitma, kirjutab Obozrevatel. Selle tulemuseks on üks uskumatu ja kallis liiklusõnnetus.

Kapteni auastmega insener sõitis kolmapäeva õhtul oma isikliku Volkswagen Touraniga sõjalennuvälja territooriumil. Juht, kellel oli 0,2 promilline joove, ajas selle käigus oma mahtuniversaaliga alla aga hävituslennuki, mida veeti parasjagu hangaari.

Kokkupõrge purustas täielikult Tourani esiosa ja põhjustas Mig-29 hävituslennukile mootorite poole tõsiseid kahjusid. Hävituslennuk läks ka põlema. Purjus juht ise sai aga kriimustusi ja muhke pähe ning rinnapiirkonda. Tõsiseid kahjusid kannatanud Mig-29 on tipptaseme hävitaja ja maksab uuena vähemalt 10 miljonit eurot.

Uskumatu liiklusõnnetus andis irvhammastele muidugi inspiratsiooni. «Uus S-400 Touran,» võrreldi seda Venemaa õhutõrjeraketiga. Samuti nimetati autot maa-maa tüüpi raketiks. «Üllatav, Mig sai rohkem viga kui Touran,» arutas keegi ja sai vastuse: «Saksa inseneritöö versus nõukogude inseneritöö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles