RAHVAS MARUS ⟩ Miks visati Seidi ja Ada üle «Duubli» parda, kuid Uudo Sepp pääseb vabandusega?

Elu24
Copy
Uudo Sepp
Uudo Sepp Foto: Joonas Sisask

Kuna Zevakini kõmulise peo teema on taas lõkkele löönud, postitas seal osalenud Uudo Sepp viimaks vabanduse. Tundub aga, et seda ei võetud sugugi hästi vastu.

Laulja Uudo Sepp postitas reedel vabanduse, kus kahetses sarnaselt mitmete teiste Eesti Laulu finaali ajal toimunud Andrei Zevakini stuudiopeol osalemist. Erinevalt Zevakini äärmiselt jõulisest pöördumisest postitas Uudo enda oma instagramis.

«Tagantjärgi on mul kohutavalt piinlik,» tõdes ta. «Aga mis tehtud, see tehtud. Sain oma vitsad kätte.» Uudo sõnul oli kriitika tõesti asja eest ning ta manitses, et noored jälgijad võiks praeguses riiklikus kriisiolukorras temast targemini käituda.

Mäletatavasti on skandaali käigus põhilise asjana noortele kuulsustele pandud süüks halva eeskuju andmist. Zevakini üritusel osalesid veel paljud: Seidi Voogre, Kelli Sildaru, Merilin Mälk ja teised.

Uudo story.
Uudo story. Foto: Kuvatõmmis

Kes on võrdsem?

Sarnaste vabandustega sotsiaalmeedias esinenud Ada Nelke ja Seidi Voogre jäid aga mäletatavasti eelmisel nädalal «Duubli» saatejuhtide positsioonist ilma. TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul lihtsalt ei saa nii hukkamõistu vääriliselt käitunud inimestega koostööd teha.

Lisaks tegi «Duubel» Seidist ning Adast reedel hoopis paroodia. Teiste näitlejate mängituna - üks neist Marta Laan - tehti neiud naeruks ja naljatati ka Seidi isa surma ning haiguse üle. Samas Uudo pääses hulga kergemalt: laulja tuleb sama saadet järgmisel nädalal hoopis juhtima.

Selline ilmselge ebaõiglus on tekitanud sotsiaalmeedias tohutu pahameeletormi. Küsitakse, kas tegemist on naljaga ning tuletatakse meelde, et Uudot on sotsiaalmeedias viimasel ajal mitmetel teistelgi pidudel nähtud.

«Mul on tunne, et tegemist on TV3 plaaniga 'populaarne ja muhe' mees panna sinna,» pakuti Twitteris välja. «Kui öeldi, et Seidi ja Ada lähevad, hakkas kommentaariumites suur sõim, inimesed lubasid saadet mitte vaadata.» Samuti ujutati TV3 «Duubli» instapostitus üle kommentaaridega, mille teatel oli paroodia äärmiselt inetu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles