SODIAAGISALADUSED ⟩ 13. märtsi kuu loomine Kalades kingib uue erilise alguse

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Seekordne kuu loomine Kalades moodustab erilise kombinatsiooni Veenuse ja Neptuuniga, tuues su ellu uusi romantilisi ja hingelisi alguseid. On aeg teha südames suurpuhastus enne kevadist pööripäeva. 

Sel laupäeval, 13. märtsil, toimub selleaastane kuu loomine Kalade märgis. Kuu loomine tähistab alati uue kuuajase tsükli algust valdkonnas, mida antud tähemärk sümboliseerib. Kalade märki valitseb planeet Neptuun, mis on hetkel väga tugevas positsioonis, kuna liigub läbi oma kodumärgi Kalade. Homne kuu loomine satub täpsesse ühendusesse Neptuuniga, see tähendab et Kuu ja Päike Kalades kohtuvad täpselt Neptuuni juures, lisaks ühineb nendega armastuse planeet Veenus. Kui Veenus liigub läbi Kalade, on see planeet oma kõrgendatud seisundis - see tähendab, et kõik mis seostub armastuse, ilu ja esteetikaga, avaldub oma kõrgeimas vormis.

See on väga eriline kombinatsioon, mis kutsub meid laskma lahti valust ja negatiivsetest tunnetest nagu viha, kadedus, häbi, põlgus, pettumus jne. Tegemist on justkui suurpuhastusega südames enne kevadist pööripäeva. See võib olla äärmiselt emotsionaalne aeg, kus tekib kontakt viimase aasta jooksul alla surutud tunnetega, et need nüüd lõplikult vabastada. Selline tugev Kalade energia lahustab meis sisemised tunnetele seatud barjäärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles