HÄMMASTAV MUUTUS ⟩ Aastaid haiguse tõttu pideva näljatunde käes kannatanud naine tegi elus täieliku kannapöörde

Elu24
Copy
Ellie Flynn Livingstone enne ja pärast muutust.
Ellie Flynn Livingstone enne ja pärast muutust. Foto: SWNS.com/Scanpix

Nottinghamshire'ist pärit naine võttis haruldase terviseprobleemi tõttu kaalus tohutult juurde, misjärel kaotas kaheksa kuuga peaaegu 40 kilogrammi ja näeb nüüd lausa imeline välja.

26-aastane Ellie Flynn Livingstone toitus lapsena väga tervislikult, kuid kõik muutus, kui ta kolis Suurbritanniast Ameerika Ühendriikidesse. 2017. aastal töötas ta lapsehoidjana Bostonis, Los Angeleses ja Colorados. 

Kahe USAs veedetud aastaga võttis Livingstone juurde 25 kilogrammi. Ta nautis hiiglaslikke pitsasid, burgereid, kartulikrõpse ja muud kiirtoitu. 

Ellie enne kaalulangetust.
Ellie enne kaalulangetust. Foto: SWNS.com/Scanpix

Naisel oli varem diagnoositud ka polütsüstiliste munasarjade sündroom (PCOS). See on puberteedieas algav haigus, mis kulgeb suguhormoonide tasakaalu muutustega ning mida iseloomustavad munarakkude küpsematus, viljatus ja liigne karvakasv näol. Haigusega kaasnev pidev näljatunne võib viia ka ülekaalulisuseni. 

Lapsehoidja enne ja pärast kaalust alla võtmist.
Lapsehoidja enne ja pärast kaalust alla võtmist. Foto: SWNS.com/Scanpix

Ühel hetkel vaatas lapsehoidjale kaalult vastu number, mis ärgitas teda oma elu muutma. Siis kaalus ta pisut üle 120 kilogrammi, kirjutab Nottingham Post.

Kui ta 2019. aasta suvel tagasi Suurbritanniasse jõudis, hakkas naine kaalulangetuse nimel pingutama. Livingstone otsustas ketotoitumise kasuks. Ketogeenne dieet sisaldab palju rasva ja vähe süsivesikuid. 

Muutusi ei tulnud kaua oodata – ketotoitumise abil õnnestus Livingstone'il võtta kaheksa kuuga peaaegu 40 kilogrammi kaalust alla. Nüüd mahub ta täiesti vabalt teksapükstesse, mida kandis viimati 18-aastaselt. 

Ellie pärast muutust.
Ellie pärast muutust. Foto: SWNS.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles