SAAME TUTTAVAKS ⟩ Kes on koos vendade Piusidega TV3 uut saadet «Kes teaks?» vedavad eetrikaksikud?

Spekter
Copy

TV3s alustab homme kell 21 uus reedeõhtune telemäng «Kes teaks?», mille juhid on näitlejatest kaksikvennad Piusid koos veel ühe särava kaksikute paariga, kellega telepublik veel tuttav ei ole – saage tuttavaks, need on õed Aaviksood.

Alice ja Elyne Aaviksoo on pärit Tallinnast ning vaatamata välisele sarnasusele tegutsevad täitsa erinevatel aladel: üks algklasside õpetaja ning teine arendusjuhina.

Vaata kaksikuid tutvustavat videot:

Mis saatega tegemist?

Uus populaarteaduslik telemäng «Kes teaks?» pakub harival, üllataval ja lõbusal viisil võimalust teada saada eriti ootamatute küsimuste põnevaid vastuseid. Näiteks: kes teaks, et magades hoiavad koprad üksteisel käppadest kinni või kes teaks, et äädikas hoitud muna muutub põrkavaks palliks? 

«Kes teaks?» saate formaat «Who Knew?» pärineb Saksamaalt, kus seda on tehtud juba palju aastaid. Produtsent Kaupo Karelsoni kinnitusel on «Kes teaks?» sakslaste seas väga populaarne, eetrisse on jõudnud isegi mitmetunnised XXL-versioonid. Lisaks on selle formaadi ostnud Portugali, Rumeenia, Sloveenia, Slovakkia ja teiste riikide telekanalid. Leedus läks saade eetrisse COVIDi esimese laine ajal ning sai suure populaarsuse osaliseks.

«Kes teaks?» saatejuhid on kaksikõed Alice ja Elyne Aaviksoo ning tiimikapteniteks kaksikvennad Priit ja Märt Pius. «Kui teistes telekanalites alustasid uut hooaega vaid meile kõigile hästi tuttavad telenäod, siis TV3 üritab seda maastikku alati ka elavdada.

«Igas saates on mõlemal kaptenil küsimustele vastuste leidmisel abiks üks tuntud inimene. Vastuste variandid vajavad läbi kaalumist ning avasaates aitavad seda teha Jan Uuspõld ja Sepo Seeman,» selgitas «Kes teaks?» produtsent Kaupo Karelson.

««Kes teaks?» saatejuhid on praegu veel avalikkusele laiemalt tundmatud kaksikud Alice ja Elyne. Võib aga kindel olla, et need tüdrukud on vaatamist ja kuulamist väärt, eriti siis, kui hoogu lükkavad Eesti kõige tuntumad kaksikud Priit ja Märt Piusid,» märkis TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv.

Saate treiler:

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Teenuse esimesed 60 päeva konto loomisel tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles