UURIME VÄLJA Kuidas saab Austraalia täkk Justin erootikarindel töötada, kui kõik on lukus?

Elu24
Copy
Justin McNairn.
Justin McNairn. Foto: Erakogu

Tänasest rakenduvad ranged koroonaviiruse leviku piiramise meetmed. Uurisime täiskasvanute meelelahutajalt Justin McNairnilt, kuidas toimub intiimne meelelahutus, kui lähikontaktid on keelatud.

Justin on lõpetanud uute piirangute tõttu teenuse pakkumise kuuks ajaks, kuid siiski saab tellida temalt personaalseid videoid. Niisama ta istuma ei jää ning sülle kukkunud vaba aega kasutab ta oma uue meelelahutusettevõtte Costany Men arendamiseks.

«Tegelen veebilehe arendamisega ja otsin ettevõtesse mehi, kes soovivad meelelahutusega tegeleda,» ütleb Justin, kes palub huvilistel temaga ühendust võtta. Tema arvates tuli praegune olukord sobival ajal, sest ta saab välja õpetada mehed, kes sooviksid temaga töötada.

Enne tänast tegi Justin siiski etteasteid, kuid intiimne meelelahutus oli seejuures nii turvaline kui võimalik. «Enne show'd saadan ma alati kliendile kirja ja uurin, kas ta on teadlik praegusest olukorrast ja soovib sellele vaatamata siiski minu show'd tellida.» Ta palub klientidel pidada kinni riiklikest eeskirjadest ja ohutusnõuetest. Samuti pakub ta võimalust, et jääb kuni etteaste lõpuni täielikult riietatuks.

Selleks, et nakatumisvõimalus oleks võimalikult väike, on Justini etteaste vaid 15 minutit pikk. Klientidega veedab ta koos kõige rohkem 30 minutit. Samuti on tal igal peol kaasas desovahendid. «Teen enne klientide juurde minekut kindlaks, et nii minu kui ka nende tervis on korras ning kellelgi ei esine haigussümptomeid. Lisaks pakun klientidele võimalust, et kannan kogu etteaste vältel maski.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles