Pikalt koroonaviirust põdenud ameeriklanna kardab nüüd isegi pesemas käia

Elu24
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

26. märtsil täitub aasta päevast, kui Lauren Thomas Mandel esimest korda koroonaviirusega nakatus. Paraku mõjutab haigus teda siiani niivõrd palju, et naine ei julge enam isegi pesemas käia.

Mandel tunnistab CNNile antud intervjuus, et tema jaoks on olnud pika koroonaviiruse põdemise juures kõige hullem see, et ta jääb tasapisi oma juustest ilma. Nüüd kardab ta end isegi pesta, sest hirm juuksed kaotada on nii suur.

Nelja lapse ema sõnul põevad pikka koroonaviirust ka tema abikaasa ja nende 18-aastane poeg. Kuigi sellist seisundit alles uuritakse, ütlevad eksperdid, et teatud sümptomid võivad kuudeks püsima jääda isegi neil, kes haigust kergelt põevad. 

Ameeriklanna ütleb, et tema poeg ei tunne siiani korralikult maitseid ega lõhnu. Tema arstist abikaasa kannatab aga õhupuuduse ja keskendumisraskuste all. 

Juba pea aasta koroonaviiruse sümptomite käes vaevelnud naisel diagnoositi kolme nädala eest ka astma. Kuigi arstid pole päris kindlad, kas selle põhjustas koroonaviirus, kinnitab naine, et ta pole juba nakatumisest saati normaalselt hingata saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles