HELLITATUD LAPS ⟩ Briti megarikkurite tütar puhkeks nutma, kui ta pangakonto kahaneks alla miljoni

Saffron (keskel) koos oma isade Barrie ja Tonyga 2018. aastal. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost
Getter Trumsi
, Reporter
Copy

Multimiljonär Barrie Drewitt-Barlow (51) ja tema endine partner Tony (55) olid 90ndate lõpus üks esimesi samasooliste paare, kes said Inglismaal isadeks. Seega on meeste ainus ühine tütar, 21-aastane Saffron, olnud juba sünnist saati eriline. Vaatamegi lähemalt, mis teeb Saffroni elu multimiljonäride tütrena erakordseks ja millele ta oma raha kulutab.

Barrie ja tema endine partner Tony (55) sattusid 1999. aastal Briti meedia huviorbiiti, kuna neist sai esimene samasooliste paar, kes registreeriti ametlikult lapsevanemateks. Asendusema sünnitas paarile kaksikud, Aspeni ja Saffroni. Järgnevatel aastatel sündis neile veel kolm last, kõik poisid. Nüüdseks lahku läinud meeste ainsaks ühiseks tütreks on Saffron, kes sai detsembris 21-aastaseks, vahendab The Sun.

Kuna Barrie ja Tony on mõlemad multimiljonärid, pole üllatav, et Saffron on juba väikesest peale rahaga harjunud. Vaatamegi, millist luksuslikku elu Saffron on elanud ja millele ta raha kulutab.

2018. aastal avaldas Saffron, et lapsena sai ta taskuraha ligi 6000 eurot kuus, vahendab Daily Star. «Käisin seda lihtsalt kaubanduskeskuses kulutamas. Kord läksin Juicy Couture'i poodi ja raiskasin mõne minutiga 8400 eurot. Läksin lubatud taskurahast korralikult üle,» rääkis Saffron, kellel oli teismelisena sarnaselt oma vendadele limiidita pangakaart. 

«Esialgu oli pangakaardi mõte selles, et meil oleks raha, kui me kuhugi kinni jääme või kui meiega väljas olles midagi juhtub. Aga ilmselgelt me ei kasutanud seda selleks,» selgitas Saffron. 

Taskuraha saamiseks pole Saffron pidanud kunagi tegema näiteks majapidamistöid, mida on nende kodus teinud alati palgatud majateenijad. Kuid noor naine väitis, et kui ta nägi, et miski vajas korrastamist, siis tegi ta seda ka ise.

Kui Saffron sai täisealiseks, kinkisid vanemad nii talle kui ka tema kaksikvennale Range Roveri linnamaasturi. Samuti investeerisid vanemad Saffroni isiklikku ilubrändi. Umbes 1,1 miljoniline investeering tehti lootuses, et Saffron saab tänu oma ettevõttele edaspidi iseseisvalt hakkama. Nüüd on aga neiu lubanud isadele raha tagasi maksta. «Ma ei kavatse olla see rikas laps, kes elu lõpuni oma vanematest sõltub,» lubab Saffron.

Vaatamata oma noorele eale on Saffron tänaseks kulutanud üle 115 000 euro ilulõikustele. Alles hiljuti lasi Saffron oma rindu suurendada: «See läks mulle 35 000 eurot maksma, mis on põhimõtteliselt mitte midagi.» Saffroni sõnul oli rindade suurendamine väike kingitus iseendale. «See oli minu maiuspala pärast seda, kui mu isa Tony mulle eelmisel nädalal äriedu tähistamiseks 15 miljonit dollarit andis.»

Iluprotseduuride seas kulutab Saffron palju raha ka huulte täitesüstidele, mida ta on teinud alates 16-aastaselt. 

Muidugi on Saffron kulutanud raha ka riietele ja aksessuaaridele. Noore neiu väärtuslikema esemete hulgast leiab näiteks ligi 7000 eurot maksva Louis Vuittoni diplomaadikohvri, eritellimusel valminud 45 500-eurose Rolexi käekella, 175 000 eurot maksnud Harry Winstoni sõrmuse ja ligi 468 000-eurose Wallis Simpsoni sõrmuse.

Hiljuti rääkis aga Saffron põgusalt Fabulous Magazine'i Youtube'i kanalile, millele ta veel meelsasti raha kulutab.

Kõige enam kulutab Saffron raha väljas olles, näiteks ööklubides ja restoranides. Noorel naisel on enda sõnul kallis maitse, kuna nende perel on olnud alati erakokk.

Baari või restorani minnes Saffron hindadele tähelepanu ei osuta. «Ma ei vaata kohe kindlasti asjade hindu, igal pool, baarides, restoranides, poodides. Kui see mulle meeldib, ma lihtsalt ostan selle ära,» avaldas inglanna, kelle silm pole arvet nähes kunagi isegi pilkunud. «Võtan lihtsalt kaardi välja ja maksan.»

«Praegu on aga kõige enam, sadu tuhandeid, kulunud meie uuele majale Inglismaal,» avaldas Saffron. Ta kavatseb kulutada kallimaga jagatud maja sisustamiseks peagi korraliku summa. Saffron hindab, et maja kujundus ja mööbel läheb kokku maksma umbes miljon naela ehk veidi üle 1,1 miljoni euro. 

Aastate jooksul on Saffron kulutanud raha ka autodele ja ta on tunnistanud, et ta ostab meelsasti iga aasta endale uue sõiduvahendi. Uue auto hind jääb tavaliselt 175 000 ja 230 000 euro vahele. 

Enda peale kulutamise kõrval meeldib Saffronile ka kingitusi teha. Eriti armastab ta osta midagi toredat oma väiksele õele Valentinale, kes sündis Barriele ja tema uuele kallimale septembris. Saffron on oma ainust õde juba praegu hellitanud üle 15 000-eurose kingitusega ja kavatseb ka tulevikus Valentina peale raha kulutada.

«Ma ei usu, et kedagi saab liiga palju hellitada. Kui sul on raha, siis miks mitte,» arvab Saffron. 

Kui Saffronilt küsitakse, kas ta suudaks vahetada oma elu ära kellegagi, kes teenib nädalas 175 eurot, vastab neiu eitavalt. «Ma ei usu, et saaksin seda teha, sest üles kasvades oli meie perel alati raha. Olen sellega harjunud.» Inglanna on ka avaldanud, et kui tal oleks pangakontol alla miljoni dollari, puhkeks ta nutma.

«Ma ei tunne end mugavalt, et öelda, palju mul pangas raha on, aga seda on palju. Kõik alla miljoni oleks p****s. Ma ei saa lasta sellel nii madalale langeda. Hakkaksin nutma,» tunnistas Saffron. Arvestades, et noor neiu sai hiljuti isalt 15 miljonit dollarit, siis küllap ei pea Saffron pangakonto pärast lähiajal pisaraid valama.

«Mul on raha ja paljudel seda ei ole, seega küllap oskan rahaga hästi ümber käia,» tõdeb Saffron lõpetuseks.

Neiu isad Barrie ja Tony on enda sõnul kõiki oma lapsi hellitanud, kuid mõistuse piires. «Oleme väga uhked oma laste üle, kuid oleme neile öelnud, et kavatseme suure osa oma miljonitest heategevusele jätta,» avaldas Barrie. Ta lisas, et nad soovivad Tonyga, et nende lapsed läheksid tööle ja teeniksid endale ise raha.

«Oma laste hellitamise puhul ei tee me mingeid vabandusi,» tõdes ta, «kuid oleme neile õpetanud raha väärtust ja ei lase neil kunagi unustada, kust me pärit oleme.»

End ise üles töötanud miljonärid Barrie ja Tony on asendusema agentuuri omanikud, kes on väidetavalt väärt kokku üle 47 miljoni euro. 80ndate lõpus kohtunud meestest said 2006. aastal tsiviilpartnerid ning 2014. aastal abikaasad. Barrie ja Tony 32 aastat kestnud suhe purunes möödunud aastal, kuid mehed elavad siiani koos oma Florida villas. Nendega koos elab ka Barrie uus kallim Scott, kes oli Saffroni endine poiss-sõber. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles