VIDEO Briti saatejuht Piers Morgan pani ameti maha: saatelõigu kohta tehti üle 41 000 kaebuse (1)

Elu24
Copy
Piers Morgan oma saate «Piers Morgan Tonight» esitlusüritusel.
Piers Morgan oma saate «Piers Morgan Tonight» esitlusüritusel. Foto: PA Wire/Scanpix

2015. aastast armastatud Briti hommikusaadet «Good Morning Britain» juhtinud Piers Morgan (55) pani ameti maha, kuna tema pärast tehti kanalile ühe päevaga üle 41 000 kaebuse.

Pahameeletormi põhjustasid Morgani väljaütlemised esmaspäevases saates. Saatejuht kritiseeris kuningliku elu seljataha jätnud Meghan Markle'it, kes andis Oprah Winfreyle avameelse intervjuu, vahendas Mirror.

«Mul on kahju, aga ma ei usu sõnagi, mis ta suust tuleb. Ma ei usuks teda isegi siis, kui ta loeks mulle ette ilmateadet,» ütles ta Meghani kohta.

Sussexi hertsoginna rääkis intervjuus, et elu kuninglikus perekonnas viis ta enesetapu äärele. Samuti paljastas ta rassistliku alatooniga vestluse, mis keerles toona veel sündimata poja nahavärvi ümber.

Briti meedia järelevalveamet Ofcom sai esmaspäevase hommikusaate kohta üle 41 000 kaebuse, mistõttu läks saade uurimise alla. Keset teisipäevast saadet tormas Morgan kaamera eest minema, pärast seda kui oli läinud eetris tülli kaassaatejuhi Alex Beresfordiga.

Hiljem teatas ITV, et Morgan on otsustanud saatest lahkuda. «ITV võttis tema otsuse vastu ja midagi muud pole lisada,» teatas kanal, mis hommikusaadet toodab.

Vaata saatelõiku, mis Morganile töökoha maksis:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles