Buckinghami palee murdis Harry ja Meghani intervjuu järel vaikuse: pere tegeleb sellega privaatselt (1)

Elu24
Copy
Prints Philip, prints Harry, kuninganna Elizabeth II, Meghani ema Doria Ragland ning Meghan Markle vastsündinud poja Archiega.
Prints Philip, prints Harry, kuninganna Elizabeth II, Meghani ema Doria Ragland ning Meghan Markle vastsündinud poja Archiega. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Buckinghami palee murdis prints Harry ja Meghan Markle'i kõmulise teleintervjuu järel vaikuse ning teatas kuninganna Elizabeth II nimel, et rassismisüüdistusi võetakse väga tõsiselt.

Buckinghami palee teatel kurvastasid kuninglikku perekonda Harry ja Meghani läbielamised, millest nad Oprah Winfreyle antud intervjuus rääkisid, vahendas AP News. Kuninglik perekond üritab enamasti avalikke vaidlusi vältida ning võimalusel vaikida, kuid tundub, et Sussexi hertsogipaari süüdistused olid selleks liiga valusad.

Eesti aja järgi esmaspäeva esimestel tundidel eetrisse läinud intervjuus rääkisid kuningliku elu seljataha jätnud Harry ja Meghan, et neilt uuriti toona veel sündimata poja võimaliku nahavärvi kohta. Kuna Meghani ema on mustanahaline, kardeti Harry peres, et laps sünnib liiga tume. Siiski ei soostunud intervjueeritavad avaldama, kellega sel teemal vesteldi.

«Probleemid, mis tõstatati, eriti rassi teemal, tekitavad muret,» seisis palee avalduses. «Kuigi mälestused võivad erineda, võetakse seda väga tõsiselt ning sellega tegeldakse peres privaatselt,» lisati veel.

Prints Harry ja Meghan Markle andsid Oprah Winfreyle intervjuu.
Prints Harry ja Meghan Markle andsid Oprah Winfreyle intervjuu. Foto: Reuters/ScanPix

Samuti kirjutati kuninganna nimel väljastatud teates, et Harry, Meghan ja nende poeg Archie jäävad alatiseks armastatud pereliikmeteks.

Oprah Winfrey avaldas pärast intervjuu eetrisse minekut, et lapse nahavärvi teemat ei tõstatanud kuninganna ega Harry vanaisa prints Philip.

Kõmulise intervjuu teiste paljastuste kohta saad lugeda siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles