Koroonavaktsiini saanud Olav Osolin: lasin teha pritsi vasakusse õlga, et kui läheb amputeerimiseks...

Elu24
Copy
Olav Osolin sai AstraZeneca vaktsiini.
Olav Osolin sai AstraZeneca vaktsiini. Foto: Tairo Lutter

Endine ajakirjanik Olav Osolin sai 5. märtsil AstraZeneca vaktsiiniga koroonaviiruse vastu vaktsineeritud. «Igaks juhuks lasin teha pritsi vasakusse õlga, et kui läheb amputeerimiseks, saab parema käega ikka edasi kirjutada,» lõõpis ta.

Järgmisel päeval Osolinil vaktsiini kõrvaltoimed puudusid. «Seni pole kahjuks suurt juhtunud. Eile õhtul kraadisin enne magamaminekut: 35,9, pea ei valutanud, käsi paiste ei läinud,» kinnitas ta.

«Kui midagi teistmoodi oli, siis ehk hästi väike enesetunde muutus - lihtsalt tundsin, et peas on väike surve, nii nagu hakkaks pea valutama. Aga ei hakanud, nii et tabletti ei võtnud,» jätkas Osolin sotsiaalmeedia postituses. 

«Sõbrad helistasid ja pakkusid abikätt, et kui hakkan otsi andma, siis helistaks - nad tormavad appi! Aga paraku ei läinud seekord abi vaja. Magasin tavapäraselt, ei higistanud ega näinud koledaid unenägusid, ärgates kraadisin 36,1. Peavalu pole ja süstimiskoht pole paiste läinud. Esesetunne hea. Seega ei saa ma seni raporteerida miskist suuremat sorti üleelamisest, mida AstraZeneca, mu arm, oleks mulle tekitanud,» tunnistas mees.

Nagu sai lubatud, ülevaade värskelt vaktsineeritu üleelamistest. Seni pole kahjuks suurt juhtunud. Eile õhtul kraadisin...

Posted by Olav Osolin on Laupäev, 6. märts 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles