MAGASID MAHA? Vaata järele Eesti telekanalite kuumimaid uusi saateid ja sarju

Spekter
Copy
«Kaks kanget Tansaanias»
«Kaks kanget Tansaanias» Foto: TV3

Telekevad on rikastanud Eesti erakanalite saatemenüüd mitmete uute saadete-sarjade, aga ka telemängude ja juba tuntud saatesarjade uute hooaegadega. Kes ei taha uute Eesti telepalade osas ajast maha jääda, jõuab veel avaosad kiiruga järele vaadata ning ree peale saada.

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Teenuse esimesed 60 päeva konto loomisel tasuta!

«Naiste sõda»

E kell 21.30 TV3s Vaata sarja Apollo TVs.

Mart Sanderi lavastatud «Naiste sõda» viib vaataja ajalooliste sündmuste keskmesse –ajalooline seriaal algab sealt, kus sari «Litsid» lõppes – ajast, mil Eesti iseseisvus on hävitatud. Kokku on sarjast eetris olnud kaks episoodi: naistepäeval eetrisse jõudnud teises osas rullus lahti lugu sellest, kuidas noor John F. Kennedy Eestisse põikas ja ühe sarjategelase südame röövis.

«Naiste sõja» rollides astuvad üles: proua Kukk (Merle Palmiste), härra Metsla (Andres Dvinjaninov) ning härrasteklubi tüdrukud Alice (Ingrid Margus), Anastassia (Jekaterina Novosjolova), Carola (Mirjam Aimla), Linda (Liisa Linhein), Renate (Gerda Johnson), Vivian (Liisu Krass) ja Monika (Lisette Pomerants). 

«Kättemaksukontor»

N kell 21.30 TV3 Vaata sarja Apollo TVs.

4. märtsil startis TV3s kodumaise detektiiviseriaali «Kättemaksukontor» 25. hooaeg, milles lööb humoorika naistekamba uurimistegevuses kaasa uus telenägu Amanda Hermiine Künnapas. ​

«Kättemaksukontor» on «poliitiliselt ebakorrektne, musta huumoriga vürtsitatud, sooliselt kallutatud, vägivaldne ja ebausutav krimikomöödia, mille vaatamine võib põhjustada allergiat või teisi vaevusi». Kodumaise krimisarja kangelasteks on kaks naist – endine mõrvagrupi uurija Frida Arrak (Maarika Vaarik) ja endine sekretär Marion Pärn (Kadri Adamson). Naised on iseloomult ja maailmavaatelt täielikud vastandid, kuid neid seob ühine vimm meessoo vastu. Viha tipneb ideega sookaaslastele kättemaksuteenust pakkuma hakata. Loomulikult ei saadeta tagasi ka mehi, kelle naised juhtuvad olema šovinistid, vägivallatsejad või üleaisalööjad. 

«Kaks kanget Tansaanias»

N kell 20.30 TV3 Vaata sarja Apollo TVs.

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda 25. veebruaril startinud iganädalane uus vinge reisiseiklus viib vanad sõbrad esmakordselt Aafrikasse. Teletandemit ootavad kohtumised kohalike hõimuravastega, metsikud looduspargid, mandri kõrgem mägi Kilimanjaro, järvedest suurim Victoria ning sügavaim Tanganjika, imeline paradiisisaar Sansibar ning palju muud eksootilist, imelist ja imekspandavat. Tansaania reisi tuhanded kilomeetrid läbitakse klassikalises safariautos, mis pannakse proovile väga karmides tee- ja ilmaoludes. Rahva rõõmuks ei piirdu Teet ja Kristjan vaid loodusvaatlustega, vaid sukelduvad ka Tansaania ööellu. 

«Meie aasta Indias» 

N kell 20.00 Kanal 2 Vaata sarja Apollo TVs.

Reisisaate «Meie aasta Indias» magustoiduks jäetud gurmee-episoodid: kõige värvikamad seigad Tuuli Roosma ja tema pere seiklusetest valgustumise teel Indias, mis startis Kanal 2 eetris 4. märtsil.

Saates otsivad Tuuli, tema abikaasa Arbo ning nende kaksikutest pojad Andres ja Kristjan seda, mida paljud on Indiasse otsima läinud – tõelist valgustumist. Nelja episoodi jooksul käiakse aašramites, kohtume gurudega, tegeleme jooga, meditatsiooni ja kõige muuga, mis võiks valgustumiselt lähemale viia. 

«Teletop»

P kell 20.00 Kanal 2 Vaata sarja Apollo TVs.

Alates 28. veebruarist võtavad Kanal 2 eetris nädala uudiseid ja jututeemasid humoorikas edetabeli vormis kokku Peeter Oja, Mart Juur ning saatejuht Mart Normet. Igas saates on ka kaks külalist.

«Suur pühapäev»

P kell 19.30 TV3 Vaata sarja Apollo TVs.

Muusikaline mälumängusaade Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga, saatejuht Karl-Erik Taukar. 

«Eesti selgeltnägijate tuleproov»

E kell 20.00 TV3 Vaata sarja Apollo TVs.

1. märtsil alustanud hittsaates otsivad juba tuntud maagid, nõiad ja selgeltnägijad endile õpilased ning suunduvad kambakesi müstilisi ülesandeid lahendama. Saatejuht on Eve Kallaste.

«Esse»

T kell 20.00 Kanal 2 Vaata saadet Apollo TVs.

Eeva Esse uuriva ajakirjanduse autorisaade, mis jõuab täna õhtul teise eetrini. Saade lahkab iga nädal ühte olulist Eesti ühiskonda mõjutavat teemat: esimeses saates olid teemaks valeuudised ja nende tagajärjed, täna aga arutletakse usuküsimuste üle. 

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Teenuse esimesed 60 päeva konto loomisel tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles