PILDID ⟩ Kes on see salapärane jaapanlanna, kellest sai Nicolas Cage'i viies abikaasa?

Getter Trumsi
, Reporter
Copy
Näitleja Nicolas Cage ja tema viies abikaasa Riko Shibata 2020. aasta veebruaris.
Näitleja Nicolas Cage ja tema viies abikaasa Riko Shibata 2020. aasta veebruaris. Foto: SWNS/ScanPix

USA näitleja Nicolas Cage pole enam vaba mees! 57-aastane filmistaar abiellus veebruari keskel viiendat korda. Kes on aga Cage'i noor abikaasa, kellega näitleja Jaapanis kohtus?

Hollywoodi näitleja Nicolas Cage abiellus oma noore kallimaga 16. veebruaril Las Vegases, Wynn hotellis, vahendab People.

«See on tõsi ja oleme väga õnnelikud,» kinnitas Cage möödunud nädalavahetusel. Pulm oli näitleja esindaja sõnul väga väike ja intiimne. Pulmapäev oli Cage'i jaoks oluline, kuna 16. veebruar oli näitleja lahkunud isa sünnipäev.

Kes on aga see salapärane noor naine, kellest sai Cage'i viies abikaasa?

Salapärase naise nimi oli Riko Sibata, kuid ta võttis pärast abiellumist näitleja perekonnanime ning on nüüd ametlikult Riko Cage. Ta on 26-aastane ja sündinud Jaapanis.

Cage kohtaski noort jaapanlannat enam kui aasta tagasi Jaapanis, Shiga piirkonnas. Elu24 kirjutas Cage'i salapärasest pruudist esimest korda möödunud aasta veebruaris, kui filmistaar näitas noorele naisele oma New Orleansis asuvat hauakambrit. 

See oligi esimene kord, kui näitlejat avalikult koos oma uue kallimaga nähti ja toona ei teatud isegi Riko nime. Cage on üldse oma armuelu viimastel aastatel meedia eest pigem varjanud. Põhjuseks on mehe vaid neli päeva kestnud abielu 2019. aastal meigikunstnik Erika Koike'iga.

Nädal pärast seda nähti Cage'i koos noore kallimaga New Yorgis, kus nad külastasid koos Ameerika loodusloomuuseumi. See oli märtsis ja väidetavalt lendas Riko vahetult pärast seda Jaapanisse tagasi.

Teisisõnu oli paar pandeemia ajal kuid üksteisest lahus, vahendab Insider. «Ta läks tagasi Jaapanisse ja ma läksin tagasi Nevadasse ja ma ei ole teda kuus kuud näinud,» rääkis Cage oma venna taskuhäälingus 2020. aasta augustis.

«Oleme koos väga õnnelikud ja oleme väga põnevil, et saame koos aega veeta,» kirjeldas näitleja oma suhet.

Samas taskuhäälingus avaldas Cage, et ta palus Rikot endale naiseks videokõne ajal. «Ostsin talle musta teemantiga kihlasõrmuse. Tema lemmikvärv on must,» avaldas näitleja ja lisas, et ta saatis kihlasõrmuse postiga Jaapanisse.

Lisaks naise lemmikvärvile on veel teada, et Riko lemmiklaul on Kiroro lugu «Winter Song». Jaapanlanna kõndis selle loo ajal altari ette.

Austraalia meediaväljaanne news.com.au avaldas abielutunnistuse põhjal, et Riko sünnipäev on 10. jaanuar. Ühtlasi selgus ametlike dokumentide põhjal, et see on jaapanlanna esimene abielu.

Indoneesia meediaväljaanne Kompas vahendab, et Riko ei ole Jaapanis kuulsus ja tema kohta on üleüldse väga vähe teada. Väidetavalt ei ole Rikol isegi sotsiaalmeedia kontosid ja ta hoiab oma eraelu avalikkuse eest kiivalt saladuses. Pole ka kindel, millega Riko enne näitlejaga kohtumist tegeles või mis ametialal ta töötas.

Seega pole üldse üllatav, et paar hoidis oma abielu peaaegu kuu aega saladuses. 

Cage'i esimene abielu oli näitleja Patricia Arquette'iga (1995–2001), teine Lisa Marie Presley'ga (2002–2004) ja kolmas Alice Kimiga (2004–2015). Kimiga on näitlejal ka 15-aastane poeg Kal-El. Kimi ja Kal-Eliga saab Cage hästi läbi ning mõlemad olid kohal ka näitleja viiendas pulmas.

Lisaks Kal-Elile on Cage'il ka 30-aastane poeg Weston suhtest näitlejanna Christina Fultoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles