Selgeltnägija Marilyn Kerro Monroe surmast: ma näen, et see oli enesetapp

Getter Adeele Tamm
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Marilyn Kerro pani täna oma Youtube'i kanalile üles video, kus räägib enesetapust ning Marilyn Monroe ja Kurt Cobaini surmast. 

USA näitleja, laulja ja modell Marilyn Monroe elas vaid 36-aastaseks (aastatel 1926–1962). Ta suri teadaolevalt narkootikumide üledoosi. Siiani on spekuleeritud selle üle, kas Monroe surm oli enesetapp või mitte. Selle kohta on ka igasuguseid vandenõuteooriaid. 

Kerro võttis Youtube'i videos vaatluse alla Monroe surma asjaolud. «Esimese asjana, mis mulle silma jääb, on surma kaart, ehk siis see oli tegelikult temale määratud. Kuna surma kaart asub lootuste, ootuste peal, pidi tal endal olema teatud tunne, et ta vanaks ei ela.»

Samuti toob ta esile, et Monroe sai ilmselt juba väiksest peale märke, et tema eluiga ei ole just pikk. «See naine kindlasti teadis liiga palju. Ta jäi paljudele oma ütlemiste ja teadmistega ette.»

Kerro nägemuste järgi pani Monroe ennast ise halba olukorda. «Minu nägemuste ja kaartide järgi on tegemist suitsiidiga. Siin kellegi teise käsi ei ole mängus.»

Monroe kõrval olevat olnud tumeda peaga meesterahvas, kes pakkus talle uut projekti. See jäi enne surma tegemata. «Kui ta oleks leidnud selle sisemise jõu, siis ma näen kaartide pealt, et ta oleks võinud oma eluiga veel kolm-neli aastat pikendada.»

Kerro lisab, et Monroe oleks igal juhul noorelt surnud. Naine oleks saanud kauem elada, kuid ta jäi kuulama saatanat oma õlal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles