Sissit fännav Riina Solman: Redel peab jääma, muidu pole Eesti rahval mingit lootust

Elu24
Copy
Sissit fännav Riina Solman: Redel peab jääma, muidu pole Eesti rahval mingit lootust.
Sissit fännav Riina Solman: Redel peab jääma, muidu pole Eesti rahval mingit lootust. Foto: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES GRUPP/Kuvatõmmis muusikavideost/ Elu24 kollaaž

Endine rahvastikuminister Riina Solman avaldab, kes oli tänavusel Eesti Laulul tema vaieldamatu lemmik.

«Täna on naistepäev ja tahan tunnistada, et hääletasin «Eesti Laulu 2021» finaalis viis korda Sissi Nylia poolt ja ühe korra Redeli poolt, keda kirglikult poolfinaalis toetasin. Lootsin südamest, et Sissi võidab seekord,» kirjutab Solman oma isiklikul sotsiaalmeedia kontol.

Solmani sõnul mõjus Sissi inimlikkusest ja inimestest rääkiv esitus värskelt, mahlakalt ja jõuliselt. «Sissi on tugev, lootustandev ja omanäoline artist. Tema etteastes ei olnud midagi kunstlikku ega ülekalkuleeritut,» leiab Solman.

«Redel on lahe, tahan loota, et nad teevad head huumorit edasi. See peab jääma, muidu ei ole Eesti rahval lootust, kui head šõud koos sõnumiga ei saa,» avaldas endine minister oma arvamust veel teisegi Eesti Laulu esituse kohta.

Võitja Uku Suviste poolt Solman sel aastal küll ei hääletanud, kuid soovib talle sellegipoolest ainult parimat. «Olgu tal edu sel aastal, ta on oma võimaluse (Eurovisioonil osaleda - toim.) tubli töö ja pingutusega ära teeninud,» võttis Solman postituse kokku.

Sissi lugu:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles