PILDID ⟩ Vaata, kuidas tähistasid Eesti staarid naistepäeva

Getter Adeele Tamm
Copy
Pildid Eesti staaridest
Pildid Eesti staaridest Foto: Scanpix/Core

Naistepäeva puhul on paljud Eesti tuntud näod juba erinevatel sotsiaalmeedia platvormidel jaganud kauneid soove ja võluvaid pilte. Vaata lähemalt, kuidas veedavad nemad oma tänast päeva!

Anita Sibul pakkus oma jälgijatele naistepäeva puhul ühe suvise foto rannalt.

Stefan Airapetjan postitas sotsiaalmeediasse naistepäeva soovid ning lisas sinna juurde ka väikese lauluvideo.

Grete Paia poseeris Instagramis koos suure roosikimbuga ning rõhutab sealjuures, et ennast tuleb alati usaldada ja naiselik intuitsioon on üks meeletult võimas relv.

Ott Kiivikas pani oma Instagrami lehele pildi koos kandikutäie hommikusöögi ja klassikalise roosiga hammaste vahel. Ta nõustub klassikutega: «Ilma naisteta on kogu materiaalne väärtus ja meeste eksistents mõttetu!»

Liis Lemsalu soovib naistepäevale pühendatud postituses, et õrnem sugu järgiks alati oma naiselikku vaistu ja sisetunnet.

Eesti laulja, näitleja ja telesaatejuht Kethi Uibomägi postitas endast võluva pildi punase kleidiga ning kirjutas, et naiseks olemine on kunst. Lõpuks soovib ta head naistepäeva. 

Anni Rahula avaldas armsa pildi, kus ta poseerib koos oma väikse tütrega. Naistepäeva soovide kõrvalt kirjutab ta, et naise elu on vägev, kui oled ümbritsetud võimsatest naistest ja ägedatest meestest.

Suunamudija Victoria Villig soovib imelist naistepäeva poseerides pildil koos suure lillekimbuga, mille all tsiteerib Michelle Obamat: «Ei ole piire selle ees, mida me naisena võime korda saata.»

Blogija Mariann Treimann pani sotsiaalmeediasse üles armsa pildi koos oma väikse tütrega: «Head naistepäeva kõigile meie naispere poolt!»

Allan Roosileht soovib samuti Instragrami vahendusel rõõmuküllast naistepäeva.

Tuntud kokk Joel Ostrat edastas koos suure lillekimbu pildiga naistepäeva kaunid soovid. 

Kaisa Abner rääkis naistepäevale pühendatud postituses sellest, kuidas mõtleb täna hoopiski meestele. Tema sõnum on, et mehed peaksid laskma naistel olla ja jäädagi õrnemaks pooleks ning naised peaksid selle vastu võtma, mitte proovima ise kõike ära teha. 

Anu Saagim postitas samuti sotsiaalmeediasse pildi lillekimbuga, kus märgib ära, et kaunid lilled ja ilusad riided panevad alati naiste palged õhetama.

Merylin Nau edastas oma naistepäeva soovi pesupildiga: «Seksikat naistepäeva, naised!» Tõsielustaar lisas, et kõik naised on vaataata kõigele kuumad.

Laulja Tanja Mihhailova-Saar jättis sotsiaalmeediasse lausa kaks soovi. Üks neist oli eriti magus ja armas. «Säravat õhtut armsad naised. Loodan, et teil oli täna naeratuste rohke päev. Et naeratus kestaks, naudi midagi head,» soovitas Tanja. Teine oli veidi vürtsikam: «Vürtsikat naistepäeva.... soovib #girlpower Spice Girls 2021.» 

«Ükspäev paistis aknast ilus päike. Kohe kutsus pilte tegema - endast. A mõnikord ongi jumala okei ennast loojangust ilusamaks pidada. Ilusat naistepäeva, õekesed!» kirjutas Kristel Aaslaid oma Instagramis.

Näitleja Inga Lunge soov kõlas järgmiselt: «Vahel on vahva kui mõni pilt jõuab minuni tegemise hetkest palju hiljem. Olgu see juuste värv nii- või naasugune, ilm väljas lumine või vihmane...kui endal sees on ilus olla, siis ongi kõik väga hästi! Ilusat naistepäeva kallid imelised naised! Hoidke ennast ja üksteist!»

«Naine olla on uhke ja hää! Ägedat naistepäeva armsad naised!» soovis laulja Birgit Sarrap.

Marilyn Jurman tähistas naistepäeval kolme naist oma elus: enda tütart, ema ja vanaema. «Tütart, kes tuletas mulle meelde, mis on armastus, ema, kes lubas mul avastada ja luua, ja vanaema, kes õpetas mulle lahkust ja kannatlikkust,» kirjutas Jurman südamlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles