«Kahest taktist» langes välja Andre Hein

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Hein
Andre Hein Foto: ETV

Pühapäevases «Kahes taktis ette» võistlesid kuus järelejäänud finalisti ning seekord sai publiku ja žürii häälte summana kõige vähem punkte Andre Hein.

Žüriilt teenis null punkti Kelly Tomson. Lõplik järjestus oli selline (sama punktisumma korral on eespool žüriilt enam punkte saanud laulja): Sandra Nurmsalu - 18 punkti, Iiris Vesik - 10, Mihkel Ratt - 10, Margus Vaher - 8, Kelly Tomson - 8 punkti ja Andre Hein - 6 punkti.

Žürii punktid jagunesid järgmiselt: Iiris Vesik sai 10, Sandra Nurmsalu 8, Mihkel Ratt 6, Andre Hein 4, Margus Vaher 2 ning Kelly Tomson 0.

Selles saates pidid noored lauljad kokku panema bändi - leidma iseseisvalt nii pillimehed kui laulud.

Ülesastumisi kommenteeris žürii koosseisus Elmar Liitmaa, Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa ja erikülalisena Tõnis Mägi.

Iiris Vesik esitas enda kirjutatud loo «7 More Seconds» ning Lea arvates tuli temas välja väike tiiger. Tõnisel ei jätkunud sõnu, sest Iirise isikupära oli nii suur ja Elmarile meeldis, et laval kaob tüdruku arglikkus. Lauri ei usu, et ta sellise hääletämbriga kõigile meeldiks, kuid peab seda asjaolu «kökimökiks».

Andre Hein valis esitamiseks Neil Youngi loo «Helpless» ning Tõnise arvates on tal väga kihvt hääl. Elmar lootis näha tema enda nägu ja esitus oli pettumuseks, sest mõjus rutiinselt. Ka Lauri oli natuke pettunud, kuid ütles, et Andre laulis kõrgeid kohti kohutavalt hästi.

Sandra Nurmsalu kandis ette Kosheeni laulu «Hungry», mille puhul polnud Lauri arvates mõtet kurb olla, sest tal läks väga hästi. Lea meelest oli see kõikides voorudest kõige parem loo valik ning Tõnisele meeldis, et laul oli läbi tunnetatud. Elmar peab Sandra trumbiks südamlikkust, millega suudab ballade esitada.

Margus Vaheri «Pisike saatan» tundus Elmarile väga võõras. Lea arvates kadus ta laulu sisse kuidagi ära ning Tõnis ei saanud kõigest aru, sest Margus keskendus rohkem välisele, mitte tekstile.

Kelly Tomson valis Gunnar Grapsi «Valguse», mille puhul oli Elmari meelest küsitav esituse ausus. Laurile tundus, et ta alles otsib ennast ning et seda oli lava peal näha. Lea tajus tema pilgust väikest hirmu ning Tõnisele meeldis hääl ja seade, kuid ei tabanud loo valgust.

Mihkel Ratt esitas enda loomingu «Ela ise ja lase elada». Lauri sõnul tegi ta bändi, mis oli laval tervikuna. Tõnise arvates oli Mihklil midagi öelda ning oleks vaid plusspunkte andnud. Elmari meelest rokkis Mihkel nagu alati.

Välja langeb laulja, kelle publiku ja žürii häälte summa on kõige väiksem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles