Lähikontaktse Zevakini stuudios pidutses mitukümmend noort, nende seas «Rannamaja» staarid ja Uudo Sepp (2)

Elu24
Copy
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Andrei Zevakin & Pluuto.
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Andrei Zevakin & Pluuto. Foto: Remo Tõnismäe

Terviseameti soovitusel pidid Eesti Laulu finalistid Pluuto ja Andrei Zevakin eilset otsesaadet kodust jälgima, kuna üks nende meeskonna liige haigestus koroonasse. Sotsiaalmeedias levivate videoklippide põhjal aga tundub, et tähistamispidu ei jäänud pidamata.

Elu24-le saabunud vihje järgi vaatas umbes 20-pealine seltskond Eesti Laulu finaalsaadet Zevakini stuudios. Jäädvustused peost jõudsid ka sotsiaalmeediasse, kust need on praeguseks enamjaolt kustutatud. Maski kellelgi peas ei olnud ja vahemaad ei hoitud.

Andrei Zevakini stuudios toimus finaalsaate ajal mitmekümne osalejaga pidu.
Andrei Zevakini stuudios toimus finaalsaate ajal mitmekümne osalejaga pidu. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Elu24 info põhjal osalesid peol laulja Uudo Sepp ning «Rannamaja» staarid Seidi Voogre ja Silver Meier. Ei ole teada, kas Zevakin ka ise kohale jõudis. Igatahes oli seltskonnas tema pruut Merilin Mälk, keda oli samuti mõnes videos näha. Elu24 võttis Zevakiniga ühendust ning uuris, miks selline pidu praegusel ajal korraldati, kuid noormees pole soovinud vastata.

Piltidelt ja osalejate riietusest paistab, et peo teema oli 1980. aastad. See on ilmselt seotud Zevakini ja Pluuto võistluslooga «Wingman», millest anti eelmisel nädalal välja 80ndate stiilis retrohõnguline versioon. Zevakin ja Pluuto said finaalis viienda koha, välismaine žürii paigutas nad lausa teisele kohale.

Zevakin rääkis laupäeval Instagramis, et ei saa otsesaates osaleda, kuna nende meeskonnakaaslane jäi haigeks ja andis positiivse koroonatesti. «Täna on niimoodi, et mina ja Pluuto ei saa kahjuks lavale,» kinnitas Zevakin.

Pluuto ehk Henry Orlov teatas samuti Instagramis, et peab suurt finaali vaatama sülearvutist. «Oleksime teile palju vingema ja parema esituse andnud, aga kahjuks vedasid plaanid alt ja mingit muud lahendust selleks ei leitud. Tohutult kahju peale seda pikka teekonda kõike läbi läppari vaadata, aga mis teha,» kurvastas räppar.

Telesaates loodi noorte muusikutega ühendus videosilla kaudu. Paistis, et noormehed on tõesti kodus isolatsioonis, mitte rahvarohkel peol.

Zevakin ja Pluuto olid žürii kõrgete punktide üle väga üllatunud.
Zevakin ja Pluuto olid žürii kõrgete punktide üle väga üllatunud. Foto: Kuvatõmmis saatest/ETV
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles