Fitnessisportlane Kaisa Abner OnlyFansist: kuskilt maalt läheb piir isegi minul

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Jüri Kartul.

Eesti juutuuber Karin Larven tegi sisuka video koos eduka fitnessisportlase Kaisa Abneriga. Sportlane rääkis ebaõnnestunud koostöödest, OnlyFansist ja paljust muust põnevast. 

Kaisa Abner räägib videos, kas ka tema on mitme teise Eesti kaunitari seas OnlyFansi tegemisele mõelnud. «Iga lüke, mis ma enda elus teen, ma mõtlen, mida mu isa mõtleb,» räägib ta. Karin Larven tõdeb, et eks ikka vahel käib peast läbi, et «mis mõttes keegi saab 20 tonni kuus?». Siis tekib väike kiusatus ka ise OnlyFansi maailma sukelduda, kuid raha pole tema jaoks siiski nii tähtis. 

Veebruaris avaldas Merylin Nau «Kuuuurijas», et tema OnlyFansist saadud tasu on ulatunud 22 000 dollarini kuus. Fitnessisportlane usub, et 20 000 eurot kuus teenivad siiski need, kes ikka riided täitsa seljast viskavad. «Mind näevad peaaegu paljana kõik, kes tulevad võistluseid vaatama, ja ega Instagramis ka palju puudu pole, kuid kuskilt maalt läheb piir isegi minul,» jutustab Kaisa, kes ei plaani omale OnlyFansi teha. 

Kaisa Abner räägib videos ka ühest oma kõige halvemast koostööst. Naisele meenus esimesena hiljutine juhtum ühes solaariumis. «Jõusaalis astus mulle ligi üks härra. Rääkis, et ta naisel on üks salong ja ta kutsub mind salongi päevitama, et kui meeldib, siis saame mingid diilid teha,» räägib Kaisa. Fitnessisportlane oli muidugi nõus ja lubas läbi käia.

Sisse astudes võttis ta vastu umbkeelne neiu, kes vaid näitas, kuhupoole salong jääb. Peale solaariumi teenuse kasutamist tuli temaga rääkima salongi omanik, naine, kelle mees Abnerile salongi soovitas. «Nüüd me tahame saada story'tFacebooki tuleb see ja siis tuleb see postitus,» kirjeldab Kaisa naise nõudeid. Fitnessisportlane oli pisut hämmingus, kuna mingeid konkreetseid kokkuleppeid nad sõlminud polnud.

«Ma ei teinud ühtegi emotsiooni ja ma lihtsalt kõndisin salongi uksest välja,» meenutab sportlane kummalist vahejuhtumit. Jõusaalis kõnetas teda aga jällegi solaariumi omaniku mees, kel arvatavasti polnud aimugi, mis salongis juhtus. «Kuidas meeldis? Kas tuled uuesti?» uuris ta. Kaisa ei osanud seepeale aga suurt miskit öelda, sest kogemus oli selline, nagu ta oli. 

Kuula, mis põnevatel teemadel Kaisa Abner ja Karin Larven veel arutlesid! Jutuks tulid mitu sotsiaalmeediaga seotud teemat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles