KOROONAEHMATUS ⟩ Eesti Laulu finaliste Zevakinit ja Pluutot ei lubata otsesaates lavale: tohutult kahju on

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Andrei Zevakin & Pluuto.
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Andrei Zevakin & Pluuto. Foto: Remo Tõnismäe

Eesti Laulu finalistid Pluuto ja Andrei Zevakin ei saa täna õhtul Saku suurhallis lavale astuda, kuna võivad olla lähikontaktsed. Selle asemel näidatakse uuesti nende esitust poolfinaalis.

Andrei Zevakin rääkis Instagrami-loos, et ei saa otsesaates osaleda, kuna nende tiimikaaslane jäi haigeks ja andis positiivse koroonatesti. «Täna on niimoodi, et mina ja Pluuto ei saa kahjuks lavale,» kinnitas Zevakin.

Pluuto ehk Henry Orlov teatas samuti Instagramis, et peab suurt finaali vaatama sülearvutist. «Oleksime teile palju vingema ja parema esituse andnud, aga kahjuks vedasid plaanid alt ja mingit muud lahendust selleks ei leitud. Tohutult kahju peale seda pikka teekonda kõike läbi läppari vaadata, aga mis teha,» kurvastas räppar.

Pluuto kinnitas, et võistlustulest välja ei langeta. «Tuleme toime, siiski suur aitäh kõigile asjaosalistele ja teile, kes hääletavad. Saadame veebikangelased Hollandisse,» pole ta lootust kaotanud.

ERRi Menu portaali teatel võtavad Zevakin ja Pluuto saatest osa veebi vahendusel, kui nendega luuakse otseühendus telesilla kaudu.

Tänases Eesti Laulu finaalis läheb võistlustulle 12 artisti, kes tagasid edasipääsu kaks nädalat tagasi toimunud poolfinaalides. Zevakini ja Pluuto võistluslaul «Wingman» on esinemisjärjekorras eelviimane ning finaalis eriti kõrget kohta sellele ei ennustata. Eesti Laulu otseblogil saad silma peal hoida siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles