Värskeid saatejuhte Seidit ja Adat tabas julm sõimulaine: me pole midagi valesti teinud!

Elu24
Copy
«Rannamaja» staarid Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre.
«Rannamaja» staarid Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre. Foto: TV3

«Rannamaja» tõsielustaarid Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre alustavad uuest nädalast tööd TV3 saatejuhtidena. Uudised tehti teatavaks TV3 Facebookis, peale mida kommentaarium kihama läks.

«40+ inimesed sõimavad meid Seidi Voogrega l***ideks ja hooradeks TV3 Facebookis ja siis ütlevad, et meie oleme probleem... Viimane kord, kui ma tšekkisin, pole ma midagi valesti teinud, peale reality's (tõlk - tõsielusaates) osalemise ja ka see polnud vale. Et aga meid tembeldada l***ideks, see on väär ja näitab pigem nende inimeste taset. Võtke ennast ometi kokku,» kirjutab Ada Nelke oma Instagrami loos.

Ebameeldivaid kommentaare postituse all näitas oma Instagramis ka Seidi Voogre. «See vastukaja,» märkis Seidi, nähes kommentaariumis toimuvat.

Facebookis ollakse neiudega ütlemata karmid, visates kohatuid nalju ja laites maha Duubli saatejuhtide valikut. «Mingi nali või?» ja «Taga targemaks läheb,» kirjutavad inimesed. «Miks kohe hukka mõista,» uurib üks kasutajatest, kes ei mõista, miks nii ennatlikke arvamusi tehakse.

Ada-Marie Nelkele ja Seidi Voogrele pole aga teleekraanil olemine sugugi võõras. Lisaks «Rannamajale» on naised teinud kaasa ka meeleolukas sarjas «Rannamaja: Raju reede». Samuti on sõbrannad olnud ka saatekülalised jutusaadetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles