VIIMASED ENNUSTUSED ⟩ Uku Suvistele ennustatakse taaskord Eesti Laulu võitu

Elu24
Copy
Eesti Laul teine poolfinaal. Uku Suviste.
Eesti Laul teine poolfinaal. Uku Suviste. Foto: Raul Mee

Laupäeva õhtul otsustavad televaatajad, kes Eesti artistidest lendab mais 65. Eurovisioonile, mis leiab aset Rotterdamis. Kaalukauss kaldub ennustuse kohaselt Uku Suviste poole. 

Betsafe ennustusportaali sõnul on Uku Suvistel hetkeseisuga 30 protsendiline võimalus Eesti Laul 2021 võitjaks tulla. Ennustusportaali esikolmiku moodustavad Uku Suviste, Koit Toome ja Jüri Pootsman.

Möödunud aastal võitis Eesti Laulu Uku Suviste looga «What Love is». Analüütik Ivan Špoli sõnul on aga seekord Uku Suvistel isegi suurem võimalus võidule tulla, kui möödunud aastal. Koit Toome loo «We Could Have Been Beautiful» võidutõenäosuseks hinnatakse 18,6 protsendi ja Jüri Pootsmanni laulu "Magus melanhoolia" puhul on see 16,8 protsenti.

«Kuigi Uku on võrdlemisi selge favoriit, siis ennustuste kohaselt jääb ta puhtalt žürii häälte põhjal alles viiendale kohale. Žürii annab koefitsientide järgi enim punkte Koit Toomele, kellele järgnevad Kadri Voorand, Jüri Pootsmann ja Egert Milder,» räägib analüütik.

Coolbeti eestimaine ennustusportaal paigutab esikolmikusse samuti Uku Suviste, Koit Toome ja Jüri Pootsmani, kuid nende praeguste ennustuste kohaselt jääb teisele kohale Jüri Pootsman, mitte Koit Toome. Tihe rebimine!

Eurolaulu pikaajaline peaprodutsent Juhan Paadam prognoosib, et Eesti Laulu võistluse tänavune soosik on samuti Uku Suviste. «Kes keda? - see küsimus jääb õhku finaalsaate viimaste sekunditeni. Esikolmikus võivad omavahel kohti vahetada. Kõik oleneb live esitusest ning sellest, millised vaatajate grupid saatepäeval oma aktiivsuse maksma panevad,» kommenteeris Paadam

Juhan Paadam oli Eurolaulu peaprodutsent 1997-2008, sealhulgas ka aastal, mil Dave Benton ja Tanel Padar looga «Everybody» Eurovisiooni võitsid. 

Juhan Paadami 2021. aasta Eesti Laulu favoriitide edetabel:
  1. Uku Suviste «The Lucky One»
  2. Koit Toome „We Could Have Been Beautiful»
  3. Jüri Pootsmann «Magus melanhoolia»
  4. Kadri Voorand «Energy»
  5. Suured tüdrukud «Heaven’ s Not That Far Tonight»

Laupäevaõhtuses Saku Suurhalli finaalis astuvad esinemisjärjekorras lavale: 

  1. Egert Milder: «Free Again»
  2. Suured Tüdrukud: «Heaven's Not That Far Tonight»
  3. Hans Nayna: «One By One»
  4. Ivo Linna, Robert Linna, Supernova: «Ma olen siin»
  5. Karl Killing: «Kiss Me»
  6. Uku Suviste: «The Lucky One»
  7. Sissi: «Time»
  8. Jüri Pootsmann: «Magus melanhoolia»
  9. Redel: «Tartu»
  10. Koit Toome: «We Could Have Been Beautiful»
  11. Andrei Zevakin & Pluuto: «Wingman»
  12. Kadri Voorand: «Energy»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles