APSAKAS ⟩ BBC lasi eetrisse klipi haiglas viibiva prints Philipi järelhüüdest

Elu24
Copy
Prints Philip Iirimaal, maikuus kümme aastat tagasi
Prints Philip Iirimaal, maikuus kümme aastat tagasi Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix

Twitteris lahvatas spekulatsioon selle üle, kas BBC Šotimaa lasi ekslikult eetrisse klipi prints Philipi järelhüüdest. Prints Philip on juba kolmandat nädalat raskes seisundis haiglas. 

Briti kuninganna Elizabeth II abikaasa prints Philip on nüüdseks viibinud haiglas 17 ööd. BBC andmetel läbis prints kolmapäeval südameprotseduuri, mis möödus edukalt. Juunis saab prints Philip 100 aastaseks. 

Samal ajal, kui prints haiglas taastub, jõudis BBC Šotimaa eetrisse ajalooline klip aastakümnete tagustest aegadest, kui prints veel elu ja tervise juures oli. Järsku läks eeter aga mustaks. Klipi lõpus edastas BBC oma vabandused katkestuse pärast programmis ja viga lubati kiirelt parandada. 

Twitteris tekkis aga BBC vaatajate vahel arutelu. «Kas keegi vajutas eetriajal kogemata prints Philipi järelhüüde nuppu?», «Ma olen päris kindel, et see oli prints Philipi järelhüüe» ja «Eeter vahetus järsku mustvalge klipiga 1930ndatest», kirjutasid inimesed Twitteris. 

TikTokis on aga spekuleeritud selle üle, et tõenäoliselt valmistatakse taolised klipid ette, juhuks kui kriitilises seisus avaliku elu tegelased hinge heitma peaks. «Nad on ette valmistanud videosisu iga kuningliku tegelase surmaks. Nad arvatavasti arvasid, et ta ei tule eluga välja ja testisid klippi, kuid kogemata lasid selle eetrisse,» kirjutatakse TikTokis. 

@skinfluencebymsk

Prince Philip what’s going on ? ?#princephilip #theroyalfamily #thequeen #conspiracytheories #bbc #fyp

♬ Violin - Grooving Gecko

 

@indigoreports

TV channel 'accidentally play Prince Phillip's obituary' ? #learnontiktok #tiktokstoryteller #conspiracytok #princephilip #britishroyals #goviral

♬ Creepy Music Box - One-Aloner

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles