OH NEID POISSE! Ada Nelke privaatsõnumitesse potsatas kiri Isac Elliotilt, kes oma vanuse üle luiskas

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke ja Isac Elliot. Elu24 kollaž.
Ada-Marie Nelke ja Isac Elliot. Elu24 kollaž. Foto: Instagram/Ada Nelke, Remo Tõnismäe

Ada-Marie Nelke jagas kuvatõmmist oma Instagrami privaatsõnumitest, kus temaga võttis ühendust noor Soome artist Isac Elliot. Ada postitusest selgub, et vestluse käigus viskas noormees pisut villast. 

«Kuulan Liis Lemsalu ja meenus, kui vana hea Isac mulle DM´idesse slides (tõlk - privaatsõnumitesse libises) ja valetas, et ta on vanem, kui tegelt oli,» kirjutab Ada Instagramis naerusuiselt. Paistab, et Isacil jätkub silmi aga rohkem kui ühe kauni Eesti naise jaoks. Möödunud aasta Eesti Muusikaauhindade järelpeol nähti Isac Ellioti ja Eesti lauljatari Liis Lemsalut väga romantilises meeleolus. Loe rohkem SIIT!

Kogu vahejuhtum Adaga leidis aset aga 2016. aasta novembris, mil Isac Elliot kauni Ada tähelepanu soovis ja naisele «Yoo!» kirjutas. Vestluse käigus uuris tõsielustaar, et kas noormees on ikka 16-aastane? «Yeah,» vastas Isac enesekindlalt. 

Poiss sai tegelikult 16-aastaseks rohkem kui pooleteise kuu pärast detsembris, olles Adaga vesteldes alles 15. Vot-vot, mis välja tuleb! Oli poisil ehk soov pisut lahedamana paista? Ei tea. 

Aastaid tagasi tegi poiss Adale ka pakkumise, et võiks kokku saada. Ada vastas popstaarile: «Miks ka mitte». Tuleb tõdeda, et aastaid tagasi oli Isac Elliot ka Eesti noorte neiude seas päris kuum nimi ja tol ajal oleks arvatavasti vähesed noored fännid talle «ei» suutnud öelda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles