KUULA INTERVJUUD ⟩ Eesti Laulu finalist Redel: ega meie laulul polegi meloodiat ega harmooniat

Elu24
Copy
Myhits Live: Redel
Myhits Live: Redel Foto: Remo Tõnismäe

MyHitsi raadios käis külas Eesti Laulu finaalis üles astuv ansambel Redel, koosseisus Kristjan Oden ja Indrek Vaheoja. Mehed said stuudios mängida ka lõbusat mängu. 

Redeli huvitav ja omapärane võistluspala on saanud ka palju kriitikat. Mõned asjatundjad on suisa öelnud, et lool pole harmooniat ega meloodiat. Redeli mehed aga kriitikat südamesse ei võta ning nõustusid asjatundjatega endale omase huumoriga. «Aga täpselt nii ongi. Asjatundjad ikkagi saavad asjast aru. Ei ole tõesti harmooniat, ei ole mitte midagi, aga jube hästi töötab!» Mehed nendivad, et kõige tähtsam on biit.

Ehkki paljud ei pruugi seda teada, on Kristjan ja Indrek tegelikult pereinimesed, mistõttu korraldati meestele lõbus mäng: Kristjani ja Indreku naistelt küsiti erinevaid küsimusi ning mehed pidid raadios arvama, mis naised vastasid. 

Näiteks väärtustasid mõlema mehe naised meeste huumorimeelt. See pole ilmselt üllatav arvestades, et meeste Eesti Laulu etteaste on kõike muud kui tõsine.

Naistelt küsiti ka, mis on nende meeste kõige ilusamad kehaosad. Nii Indrek kui ka tema naine vastasid küsimusele kindlalt: Indreku sääremarjad.

Kuula Redeli humoorikat intervjuud: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles