GALERII ⟩ Meenuta lõpule jõudva seriaali «Pilvede all» südamlikke hetki läbi 10 aasta

Spekter
Copy

Esmakordselt 2010. aasta 8. septembril eetrisse jõudnudkodumaise seriaali «Pilvede all» armastatud tegelaste elusaatuste saaga jõuab sel kevadel lõpuakordini. Meenuta galeriist sarja hetki läbi aastate!

«Pilvede all» 22. hooaeg toob peategelaste ellu suuri muutusi ja ootamatuid pöördeid.  Pöördeline hooaeg koosneb 8 episoodist ning seriaal saab Kanal 2 ekraanil otsa 300. juubeliosaga. 

«Pilvede all» viimase hooaja avaepisood on eetris kolmapäeval, 10. märtsil kell 21.30 Kanal 2s.

Mis saama hakkab?

Kertu valmistub kolima uude koju, kuid mitte ainult Liisa ja Joosuga, vaid ka Erikuga. Selgub, kuidas lõppes Eriku katse Madisest vabaneda ja kuidas juhtus nii, et Madise asemel otsustas Kertu koos elama hakata hoopis Erikuga. Hooaja lõpuks selgub, kas Kertu tegi õige valiku ja kas eksabikaasast võib taas saada abikaasa või mitte.

Mari ja Indreku suhted on endiselt pingelised, kuid ootamatult selgub, et pereprobleemides ei ole peamine süüdlane siiski Indrek. Mari muutuvad meeleolud ja ootamatud reaktsioonid sunnivad teda lõpuks abi otsima. Kertuga on suhted mõnda aega sassis, sest noorem õde julgeb vanemale õele otse välja öelda, mis probleem Maril tegelikult on. Õnneks on Mari siiski lahendustele avatud ja suudab leppida nii iseenda, oma pereliikmete kui ka lähedastega.

Siiri valmistub oma elu tähtsaimaks sündmuseks – pulmadeks! Andres on andnud talle vabad käed unistuste pulmapeo korraldamiseks ja sellega Siiri nüüd tegelebki, kaasates peamise abilisena oma plaanidesse Valteri. Kuid oma osa saavad kõik, kes Siiri lähedal on. Suhted Joosuga on aina paremad, kuid omad hirmud Siiril siiski on, peamiselt ema Astaga seoses.

Urmas talub vapralt saatuselööke ja kuna tema kuld on endiselt teadmata kadunud, maandub mees lõpuks Indreku ja Mari juurde, jäädes sinna kauemaks kui keegi oleks osanud karta. Ootamatult selgub, et Urmasel on varjatud andeid, nii töötegemise kui suhtlemise osas ja nii tuleb Murakatel ühel hetkel endale tunnistada, et tüütust allüürnikust on omamoodi kasugi. Lisaks armub Urmas ära koduabilisse Kikusse ning tunded on siinkohal vastastikused!

Sirje on otsustanud Erikul silma peal hoida, et Kertu oma valikut taaskord kahetsema ei peaks. Paraku satub Urmase kadunud varandus ootamatult Sirje kätte ja sellest saab alguse segadus, milles on osalised nii Inna kui Albert. Lisaks saavad kõik paraja ehmatuse osaliseks, kui selgub, et Kopenhaagenis elava Piretiga on juhtunud õnnetus ning ta võib vajada oma pere abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles