UUS FIRMA! ⟩ Justin McNairn otsib mehi, kes sooviksid samuti meelelahutajana tööle asuda

Elu24
Copy
Justin McNairn.
Justin McNairn. Foto: Erakogu

Täiskasvanute meelelahutaja Justin McNairn teatas Instagramis, et sai lõpuks oma meelelahutusfirma registreeritud ja ootab nüüd kirju huvilistelt, kes sooviksid temaga koostööd teha. 

«See aeg on viimaks kätte jõudnud. Me saime lõpuks oma ettevõtte registreeritud,» jagas Justin McNairn Instagramis häid uudiseid. Ettevõtte nimeks sai Costany Men. Huvitaval kombel on Costany ka Triinu Liis McNairni TikToki kasutajanimi. 

«Costany mehed. Unistuste mehed. Mehed, keda te ihkate,» rääkis Justin põnevusega. Samuti andis ta teada, et hakkas töötajaid otsima ja ootab pakkumisi ettevõtte e-posti aadressile (info@costanymen.com). «Ma tean, et nende meeste leidmine saab olema väga raske,» tunnistas ta. Justin mõistab, et Eesti turul pole teist sellist teenust ja see ei saa olema kerge. Samas usub ta, et asjal on potentsiaali.

«Ma tean, et sellest saab suurim asi eales, sest isegi mina ei suuda nõudlust rahuldada. Me vajame uusi ja värskeid nägusid, inimesi, kes tahavad õppida minu kirge ja teenida kergelt raha,» sõnas meelelahutaja.

Mehe sõnul armastab ta oma tööd, sest saab selle käigus tutvuda uute inimestega ja leida uusi sõpru. Samuti ühendab töötajaid meeskonnavaim – mitte midagi sellist ei ole ta enda sõnul mujal tundnud. «See oli pere, keda mul kunagi varem ei olnud,» ütles Justin, julgustades jälgijaid talle kirjutama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles