VÕIMAS! ⟩ Uudo Sepa värske singli «Pray» muusikavideo võeti linti ajaloolises laskemoonalaos

Elu24
Copy
Kuvatõmmis muusikavideost.
Kuvatõmmis muusikavideost. Foto: Youtube/Uudo Sepp

Uudo Sepp (23) andis eile välja mõnusa singli «Pray» (tõlk - palveta). Kauni loo muusikavideo filmiti Vene ajal ehitatud Astangu tunnelites, millel on pikk ajalugu. 

«Laul on mõeldud igaühele, kes igatseb või kellel on juba olemas enda parem pool. Enda päike, kuu, tähed ja maa. Kuid ka nendele, kes on suutnud lahti murda selle, mis on olnud neile tohutult tähtis ja kallis. Hoidke teineteist ja väärtustage neid momente kui olete koos!» räägib Uudo Sepp.   

2020 aasta veebruari hakul sai alguse Uudo singli «Pray» kirjutamine. Esimest korda nägi lugu ilmavalgust Viljandis, kus elavad ka Uudo kallid sõbrad. «Viljandis elavad mu kaks parimat sõpra Erki ja Triin, nad on tohutult palju mind aidanud sellel teekonnal, et see laul jõuaks teieni,» sõnas laulja.

Laul räägib Uudo sõnul sellest, kuidas tuleb väärtustada momente, mil oled kalli inimesega koos, sest kunagi ei või teada millal need kauni hetked läbi võivad saavad. Uudo on kirjutanud laulu kõigile, kes igatsevad kedagi või kes on sattunud rutiini. 

Produktsiooni ja miksimise taga on üks loo autoritest Erki Paju. Klaverit ja kitarri mängib loos Carlos Ukareda. Master valmis kurikuulsas Susi stuudios Sten-Olle Moldau käe all. Õige pea saab lugu kuulata lisaks Youtube´ile ka teistel muusikaplatvormidel. 

Koht, kus Uudo muusikavideo sündis, on üks Venemaa keisririigi ajal ehitatud Läänemere laevastiku tunnelid. 1916. aastal otsustasid sõjaväevõimud rajada Peeter Suure merekindluse laskemoonalaod just Kadaka ja Mäeküla piirkonda, kus neid senini uudistada saab, kirjutab Jaak Juske. Tunnelladusid saab senini külastada, kuid mitmed neist on paraku sisse vajunud. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles