Telia TVsse lisandus Go3 Filmi kaudu 7000 tundi vaatamist

Spekter
Copy
Go3 Film Telia TVs
Go3 Film Telia TVs Foto: Pressifoto

Telia TV teenuse klientidel on võimalik alates märtsist endale tellida Go3 Film keskkond, mille vahendusel saab kaasa elada suurele hulgale filmidele, sarjadele, dokumentaalidele ja lastele mõeldud sisule. 

Go3 Film valikust leiab populaarseid TV3 saateid ja sarju: näiteks «Kättemaksukontori» ja «Padjaklubi» kõik hooajad, tõsielusarja «Kallid kalorid» ja kodumaise ajaloolise põnevusdraama «Naiste sõda». Filmiriiulilt leiab muu hulgas kassahitid «Aladdin», «Bohemian Rhapsody», «Must Panter», «Tasujad: Igaviku sõda».

Go3 Film on alates 1. märtsist leitav Telia TV teenuse menüüst (nn äppide valikust) ning uus sisuteenus on eraldi tellitav 5 euro eest kuus. Kokku pakub Go3 Film läbi erinevate žanrite enam kui 7000 ühikut (sh filmid, seriaalide episoodid) telesisu, teatab Telia.

«Üks meie eesmärke on koondada Telia TV teenuse juurde kokku erinevad sisuplatvormid, et meie klientidel oleks alati mugav ning kiire ligipääs erinevale tele- ja videosisule ühest kohast. Meil on väga hea meel, et Go3 Film jõuab oma laia valikuga nüüd otse meie enam kui 200 000 TV-kliendini,» põhjendab Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

Telia TV teenuse menüüs asuva äppide kategooria alt leiab lisaks Go3 Film veel HBO, Fox Now, National Geographic ning YouTube sisuplatvormid. Kõiki neid keskkondi saavad Telia teleteenuse kliendid kasutada ja tellida ning kogu nimetatud sisu saab vaadata nii teleri, Telia TV äpi kui veebibrauseri (www.teliatv.ee) vahendusel.

Telia TV kliendid saavad Go3 Film teenust proovida tasuta 1 kuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles