Netirahvas ei suuda ära imestada, kuhu lapsega matkama läinud inglased telgi püsti panid

Elu24
Copy
Laps koos isaga telki püsti panemas. Pilt on illustratiivne.
Laps koos isaga telki püsti panemas. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kaks inglast otsustasid laupäeval koos lapsega matkama minna. Selleks võeti kaasa ka telk, mille lapsevanemad panid püsti ohtlikule kaljuservale. 

Laupäeval sai Inglismaal New Yorkshire'i asula rannavalve kutse, sest matkajad olid telgi kaljuservale püstitanud.

Rannavalve ametlikul Facebooki lehel kirjutati, et kohale jõudes leiti eest kaks täiskasvanut ja nende laps. Selles piirkonnas on ka maalihke oht.

Rannavalve soovitas inimestel püsida matkamiseks ettenähtud radadel ja aladel. 

Koos hoiatusega avaldati ka fotod telgist ohtlikul kaljuserval. Postituses ei täpsustatud, kui kaua telk seal oli ja kas perekond jõudis seal ka öö veeta.

Staithes and Whitby Coastguard Rescue Teams have just returned from a call out after being paged by Humber Coastguard...

Posted by Staithes Coastguard on Saturday, 27 February 2021

Postituse kommenteerijad suhtusid matkajatesse üpris halvasti. Eriti rõhutati seda, et vanemate mõtlematu otsus seadis ohtu nende lapse elu.

Üks kommenteerija oli üllatunud, et vanemad said telgi kaljuserva äärde üldse üles pandud. «Mina ei läheks selle kaljuserva lähedalegi,» kirjutas naisterahvas. 

Paljud imestasid, kuidas keegi üldse sellise mõtte peale tuleb. «Mille kuradi pärast paned sa oma telgi kaljuservale püsti? Kas sinu ajus ei hakka ohu tõttu mingi hoiatussignaal tööle?» mõtiskles üks härra. 

Karmimates kommentaarides kutsuti vanemaid võhikuteks ja rumalateks inimesteks. Üks soovitas, et lolluse eest võiks neid ka trahvida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles