HARULDANE HETK ⟩ Ühismeediasse potsatas foto Britney Spearsist koos oma teismeliste poegadega

Getter Trumsi
, Reporter
Copy
Britney Spears koos oma vanema poja, 8-aastase Sean Prestoniga 2013. aastal.
Britney Spears koos oma vanema poja, 8-aastase Sean Prestoniga 2013. aastal. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Popstaari Britney Spearsi teismelised pojad Sean Preston ja Jayden James on viimastel aastatel avalikkuse eest eemale hoidnud. Nüüd on sotsiaalmeediasse postitatud haruldane foto, kus Spears veedab oma poegadega mõnusalt aega.

Kõmuline foto postitati popstaari poegadele pühendatud Instagrami kontole nimega Prestonandjayden ning Britney Spearsi fännid on sellest sillas. Rohkem kui 25 000 jälgijaga Instagrami konto jagab pilte ja videoklippe Spearsi poegadest.

Jayden James Federline, Britney Spears ja Sean Federline 2013. aastal.
Jayden James Federline, Britney Spears ja Sean Federline 2013. aastal. Foto: MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA/Scanpix

Enamik postitusi poistest pärinevad aga ajast, mil Sean Preston ja Jayden James olid väikesed. Viimastel aastatel pole poisse avalikult palju näha olnud ja ka sotsiaalmeediasse ilmub nendest fotosid harva. Spears oma Instagramis poegadest pilte ei jaga.

Avalikkuse ees üles kasvanund Sean Preston on nüüd juba 15-aastane, Jayden James aga 14-aastane. 

Jääb mulje, et popstaar käis koos poegadega matkamas, sest fotol veedavad nad aega vabas looduses.

«See teeb mind nii rõõmsaks. Ta väärib parimat ja loodan, et tema olukord paraneb,» kirjutas üks popstaari fänn foto alla. Teise jaoks oli foto nägemine tema päeva või isegi aasta parim hetk.

Üks imestas, et Spearsi teismelised pojad on juba nii pikad. Kuid see polegi nii üllatav, sest Spears ise on kõigest 1,63 meetrit pikk.

Kuna fännilehele ilmunud foto on üpris haruldane, oli ka neid, kes tundsid huvi, kust pilt pärineb. Osa inimesi kahtlesid, kas see on ikka tõeline. Kõmuväljaande Hollywood Life arvates on kaader ehtne. Hollywood Life'i lehel spekuleeriti, et 16. detsembril Spearsi Instagramis jagatud foto võib olla tehtud samal päeval. Pildil on näha, kuidas Spears käis matkamas, kandes peaaegu samasugust riietust. Vaid särk tundub olevat teistsugune, kuid see võib tunduda nii erineva valguse tõttu.

Fännikonto paljude postituste seas on ka fotod (all), kus Sean Preston ja Jayden James on koos oma vanaema Lynne Spearsiga. Vanaisa Jamie Spearsiga pole poisid alates 2019. aastast kohtunud. Varem on Elu24 vahendanud, et poisid ei saa temaga üldse läbi.

Spearsi laste isa on Kevin Federline, kellega laulja 2004. aasta septembris abiellus. Aasta hiljem sündis nende esimene poeg Sean Preston, 2006. aasta oktoobris sündis teine poeg Jayden James.

Kaks kuud pärast teise poja sündi paar lahutas. Spearsi avalik kokkuvarisemine viis selleni, et popstaar kaotas laste hooldusõigused Federline'ile. 2018. aastal jõuti aga kokkuleppele, et nad jagavad laste hooldusõigusi võrdselt.

2019. aasta sügisel vähendati popstaari hooldusõigused 30% peale.

Federline ning tema ja Spearsi pojad on hoidnud pärast lahutust madalat profiili. Sean Preston ja Jayden James elavad koos isaga. 

Viimastel kuudel on meedias Spearsist ja tema eestkostjaks olevast isast palju räägitud. Veebruari keskel kaotas Spearsi isa kohtus osaliselt tütre eestkosteõiguse, kuid võitlus pole veel läbi. Popstaari elust kõneles ka hiljuti esilinastunud dokumentaalfilm «Framing Britney Spears».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles