KUUMAD KAADRID ⟩ Staarid peesitavad pandeemia kiuste Mehhiko päikese käes

Elu24
Copy

Tuleb välja, et koroonaga seonduvad reisipiirangud rikkaid ei mõjuta. Külmas talves värisevad Insta-mimmud on juba kohvrid pakkinud ja võtnud suuna Mehhiko poole. 

Suunamudija Amelia Gray postitatud päikselised puhksepildid aga paljudele peale ei lähe ja mitmed fännid küsivad kommentaarides: «kus su mask on?»

Teise pildi all on kogunenud kokku iroonitsejad: «Kas pandeemia ei eksisteeri sinu maailmas?»

Kate Mossi noorem õde suutis oma puhkusepildiga algatada suisa mitu skandaali. Esiteks süüdistati 23-aastast fototöötluses ning väideti, et tema piht ei saaks kunagi olla nii peenike. Ühele süüdistajale vastas näitsik muuhulgas, et «ma kahtlen, et sa ise üldse ilus oled ja ilmselt ei saaks sa ka modell olla». Teine vastab aga hoopis, et staari väidetav fototöötlus ei oma üldse tähtsust. «Tähtis on aga see, et sa pidutsed paadi peal pandeemia ajal».

«Vähem tähelepanu sinu kehale, rohkem tähelepanu asjaolule, et sa lendasid Mehhikosse ülemaailmse pandeemia ajal,» kritiseerib teine.

Tõsielustaar Francesca Farago tänab pildi pealkirjas eliitlennufirmat: «aitäh, et mind siia turvaliselt toimetasite.»

Modell Molly Sims ironiseerib puhkusepildi pealkirjas: «Suusanädal, siit ma tulen!». Pildi all kommenteerib üks pettunud jälgija: «Mul on hea meel sinu üle....ma olen küll ise Portlandis lumevangis, aga jah...» ning illustreerib oma pettumust kurbade emoji-dega.

Mitte ainult Insta-kaunitarid ei saa pahameeletormi osaliseks. Juba eelmisel nädalal pahandati senaator Ted Cruziga, kui too Texasest Mehhikosse põgenes. Sellest, kuidas Texases kümneid inimesi surnuks külmus ja samal ajal senaator päikese käes peesitas, saab lähemalt lugeda siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles