PIDU! Blogija Mari-Leeni sünnipäeval hullutas naisi ei keegi muu kui Austraalia täkk Justin

Elu24
Copy
Mari-Leen Albers.
Mari-Leen Albers. Foto: Youtube/Marimell

Marimelli blogi pidaja Mari-Leen Albers jagas Instagramis vallatuid pilte oma sünnipäevapeost. Naine tähistas 38. sünnipäeva koos lähedaste sõbrannadega. 

Muidugi oli kohal ka üks Eesti menukamaid meelelahutajaid Justin McNairn, kes küttis ruumi kuumaks. Naine kirjutas sünnipäevapeost täpsemalt ka oma blogis. Ühtlasi tunnistab Mari-Leen seal, et tal hakkab koroonapiirangutest küllalt saama ja ta lihtsalt enam ei jaksa. Seepeale otsustas naine sõbrannadega ühe korraliku õhtusöögi korraldada. 

Mari-Leeni sõnul ilmusid esimest korda kohale tõesti kõik, keda ta kutsus. Sellest võib tema arvates järeldada, et paljudel on viirusest kõrini. Naine kutsus kohale ka Kirsti Timmeri tütre Merily Timmeri, kes pidulistele kaarte pani. Pidu peetud, tõmmati otsad kokku kell 21, nagu kord ja kohus. Naine postitas Marimelli Youtube'i kanalile ka video kingituste avamisest. 

«Seda, et ma Justini endale tellin, teadsin ma juba enne, kui ta jalad Eestimaad puudutasid. Kohe kui ma kuulsin, et Triinu Liisil selline peiks on, teadsin ma, et nii kui ta Eestisse tuleb, ma leian võimaluse ja peo, kuhu teda tellida,» kirjutab Mari-Leen. 

«Mis pidu see olnud oleks, kui poleks Eesti parimat meelelahutajat kohal olnud! Ja ta laulis mulle eesti keeles ?,» kirjutab Mari-Leen Instagramis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles