Järjekordne Photoshopi süüdistus: Khloe Kardashiani käed ja jalad on hiiglaslikud

Elu24
Copy
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Khloe Kardashian (36) pidi end taaskord selgitama, kui lisas Instagrami oma rõiva- ja jalanõufirma Good American reklaamfotod. Inimesed märkasid kiirelt, et tõsielustaari jäsemed on kahtlaselt suured. 

Inimesed pakkusid Khloe Kardashiani jalanumbriks ulmelisi suuruseid, visates nalja hiiglaslike jalgade üle. «See näeb välja veider» ja «Milline ebaõnnestunud reklaam», kirjutasid mitmed. Mõne jälgija sõnul ei näinud Khloe sugugi välja nagu tema ise ja meenutas mitmetel hoopiski Ameerika lauljatari Selena Gomezit

Naine võttis küll kõike naljaga, kuid talle ei mahtunud siiski pähe, kuidas keegi üldse arvata võiks, et tal nii suured jalad on. 

Naine pöördus Twitterisse, et olukorrale pisut valgust heita. Khloe sõnul on tegu kaamera objektiiviga, mis taolise efekti jättis. «Ärge muretsege, mul on endiselt normaalsed käed ja jalad,» kirjutas Khloe. «Minu arust on see objektiiv ja kaamera nurk nii lahedad. See muudab pildi teistsuguseks ja see ei ole see sama visuaal, mida me kogu aeg näeme,» selgitab naine.

Naine tõdeb, et on reklaamfotodega igati rahul ja ei jaksa ära oodata, kuni ta oma jälgijatega teisi fotosid jagada saab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles