VAU! Kunstnik Mattias Reinula tegi Kersti Kaljulaidile omapärase kingi

Elu24
Copy
Mattias Reinula.
Mattias Reinula. Foto: Instagram

Vabariigi aastapäeva meeleolus valmistas Eesti kunstnik ja artist Mattias Reinula kingi, mida paraku presidendini toimetada ei saa. Pilkupüüdvat kunstiteost näitas mees oma Instagramis. 

Andekas kunstnik Mattias Reinula värvis ära oma ülakeha, riputas kaela eestlaste traditsioonilise pühadesöögi kilu ja pani pähe hulgaliselt Eesti lippe. «Kingitus Kersti kabinetile,» kirjutab mees postituses ja märgib ära ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaidi. Mees on jätnud pildil illusiooni, justkui tegu oleks skulptuuriga otse kunstinäituselt. 

«Tunnen, et ma ei ole pärit siit planeedilt, pigem ufo kui inimene. Olen kusagilt mujalt, aga hetkel veel ei tea täpselt, kust. Aga ma tean, et mul on missioon, mida pean siin korda saatma, sellepärast olen ma siin on,» rääkis mees Elu24-le antud intervjuus. 

Mattias tõdes, et tal on väga raske teiste inimestega samastuda, sest ta kunst näib inimestele üleloomulikuna. Mees rääkis, et paljud ta ideed pärinevad unenägudest ja suur osa ta kunstist valmib sellest, mis parasjagu saadaval on. «Mulle meeldib võtta argiseid materjale ja anda neile teine hingamine, tekstuur ja mõtlemine. Kui idee ise on originaalne, saab luua väga odavatest materjalidest midagi väga esinduslikku,» rääkis mees möödunud aastal. 

Vaata, kui kihvti tööga kunstnik hakkama sai! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles